A Te Megoldásod

Társadalmi Egyeztetés

Csatlakozz a MEMO közösségéhez, szerezz egy meghívót a közösség egy tagjától vagy csatlakozz és iratkozz fel hírlevelünkre!

Apple storeAndroid store

Gyakori kérdések

A MEMO applikációról

A Megoldás Mozgalom közösségépítő applikációja. Sikeres meghívás esetén Ön is csatlakozhat felhasználói körünkhöz.

Milyen funkciói vannak az applikációnak?

Nyeremények: Minden meghívott ismerős után Ön pontokhoz jut, melyek segítségével értékes nyereményekért szállhat versenybe. Nincs más dolga, mint a "Nyeremények" menüpont alatt benevezni az Önnek tetsző nyereményre

Meghívás: Az applikáción keresztül meg tudja hívni ismerőseit, hogy csatlakozzanak a belső közösségünkhöz. Minden meghívott ismerős után 1000 EFT jutalmat kap (lsd.: Mi az EFT? rész). Meghívókat az alkalmazás "Meghívás" menüpontjából tud kuldeni ismerőseinek (részletesebben: Meghívás rész).

Nyertesek: Ezen a fülön tudja megtekinteni a lezárult nyereményjátékok győzteseit.

Profilom: Ebben a menüpontban tudja ellenőrizni EFT egyenlegét, és a függőben lévő, illetve elfogadott meghívóit.

Kijelentkezés: Kijelentkezni a jobb felső sarokban található menü ikon megnyitásával tud.

Hogy tud csatlakozni a közösséghez?

A MEMO applikáció elérhető egyaránt az IOS és Android készülékeken. Kérjük először is töltse le készülékére az AppStore-ból (IOS) vagy a PlayStore-ból (Android) az alkalmazást. Annak érdekében hogy közösségünk tagja legyen, érvényes meghívóval kell rendelkeznie, melyet a közösség egy tagjától tud szerezni.

Hogyan tud meghívóhoz jutni?

A leggyorsabb módja annak, hogy meghívóhoz jusson, ha kiírja a Social Media felületeidre, hogy: „MEMO App meghívót keresek az új magyar bitcoinhoz.”

Ezen kívül lehetősége van meghívót igényelni a MEMO social media felületein is.

Vagy küldje el SMS-ben a +36304687947 regisztrációs telefonszámra azt, hogy: "MEMO APP".

Érvényes meghívóval rendelkezik?

Nincs is már más dolga, mint rákattintani a meghívó linkjére, mely egy gyors authentikáció (telefonos SMS azonosítás) után regisztrálja felhasználóként.

Hogyan lehet valakit meghívni a MEMO Appra?

Meghívókat a Meghívás menüpontból tud generálni. Minden felhasználó 2 meghívót kap, melyet 1 órán belül tud felhasználni.A meghívott ismerőseinek 1 óra áll rendelkezésükre regisztrálni. Az appon belül engedélyeznie kell a kontaktlista elérését, majd a kontaktok közül a felhasználók közül kiválasztania ismerősét, akinek meghívót szeretne küldeni. Ismerősének a linkre kattintás után automatikusan megnyílik az AppStore vagy a PlayStore, melyen keresztül le kell tölteni az Appot és a lépéseket követve megerősíteni telefonszámát SMS-ben kapott kód segítségével, majd megadnia nevét.

Mi az az EFT?

Az EFT a MEMO hivatalos digitális tokenje.

Az EFT az infláció kiküszöbölésére bevezetett token, melyet jelenleg ismerősök meghívásával lehet szerezni a MEMO applikációban.

Jelenleg csakúgy, mint a Bitcoin kezdetén gyűjtő szakasz van. A közösség tagjai több, belsős információhoz tudnak hozzájutni Április 4. után, ezért is érdemes közösségünkbe csatlakozni.

Addig is ajánljuk figyelmükbe elnökünk, Huszár Viktor blokkláncokról szóló tudományos publikációit, melyeket a következő linken tud elérni: https://viktorhuszar.com/tag/blokklanc-technologia-hu/

Ahogy szlogenünk is említi: Bízva egymásban!

Hogyan tud részt venni a nyereményjátékon?

Hogyan tudok pontokat gyűjteni?

Amennyiben Ön sikeresen a közösség tagjává vált és letöltötte az applikációt, meghívók küldésével tud pontokat szerezni. Minden meghívott egy pontot ér. A "Nyeremények" menüpontban tudja ellenőrizni az "Aktuális" fül alatt a jelenleg futó nyereménytárgyakat. Minden nyeremény alatt látható, hogy hány ismerősét kell meghívnia annak érdekében, hogy indulhasson a nyereménytárgyért. Azon nyereménytárgyak melyekre Ön jogosult, egy sárga színű "Benevezek" gomb segítségével tud indulni a nyereményjátékon.

Hol látom hogy milyen tárgyakat nyertem?

Nyereményeit és a lezárult nyereményjátékok eredményeit a "Lezárult" fül alatt találja. Amennyiben Ön nyert egy nyereményt, kérjük kövesse az applikáció utasításait: töltsön fel magáról egy videót.

Hogyan tudok segítséget kérni az applikációval kapcsolatban?

Amennyiben Önnek problémái adódtak, vagy további információkat szeretne kérni applikációnkról, kérjük, keressen fel minket az ugyfelszolgalat@memo.hu
e-mail címen 8:00 és 20:00 között.