Elnökség
Elnökség

Elnökségi tagok

Elnökség
Huszár Viktor
Elnök
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskola doktorandusz kutatója vagyok. Közgazdász, biztonság- és védelempolitikai szakértő, nemzetközi előadó, a teqball sportág műszaki ötletgazdája. Társaimmal együtt kétszeres Red Dot Design díjas, IF Design díjas, Magyar Formatervezési és Design Management külön díjas alkotó, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának 2018-as Innovációs díjasa, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020. évi Ipari Innovációs Díjazottja vagyok. Kutatási területeim közé tartozik a gépi látás, a mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségei, és az elosztott hálózatok / blokklánc alkalmazása. A Megoldás Mozgalom elnökeként szakterületem a digitalizáció. Hiszek abban, hogy Magyarország újra Európa, de akár az egész világ egyik modern, innovatív, az elért sikereire büszke, gazdaságilag stabil, pénzügyileg független nemzete lesz. Ehhez elengedhetetlen a digitális paradigmaváltás Magyarországon!
Elnökség
Dr. Bajusz Krisztina
Alelnök - Társadalmi és Szociális ügyek
Több mint tíz éve dolgozom ügyvédként elsősorban a munkajog és a családjog területén. Munkám során belátást nyerhettem mind a munkavállók és munkáltatók, mind a családok problémáinak széles körébe. A társadalmi felelősségvállalás mindig fontos szerepet játszott az életemben. Ezért szeretnék a Megoldás Mozgalom társadalmi és szociális ügyekért felelős alelnökeként a társadalmi egyenlőségért, a társadalmi egység megteremtéséért és Magyarország felzárkóztatásáért dolgozni. Célom, hogy elősegítsem a társadalmi kommunikációt és a magyar emberek érdekeit képviselve megalapozzam egy szolgáltató állam felépítését. Hiszem, hogy a politikai szereplők célja nem az önmegvalósítás, hanem a magyar állampolgárok érdekeinek képviselete.
Elnökség
Dr. Bogó Dániel
Alelnök
Születésem óta Budaörsön élek. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán diplomáztam, azóta ügyvédként dolgozom. Munkám során folyamatosan érdekképviseletet látok el. Ügyfeleim igényeit, érdekeit szem előtt tartva keresem a megoldásokat, a válaszokat a felmerülő jogi kérdésekre, problémákra. A család mindig fontos, kiemelt szerepet töltött be az életemben, éppen ezért lett a családjog az egyik fő szakterületem. A Megoldás Mozgalom is egy nagy család számomra, amelyben megkérdőjelezhetetlen az összetartás, a bizalom. Örömmel vállaltam el az alelnöki tisztséget, mert hiszem, hogy csak ez a mozgalom képes valódi szemléletváltást elindítani Magyarországon. Hiszek abban, hogy erre most mindennél nagyobb szüksége van az országnak. Hátra kell hagyni a múltat, a rossz beidegződéseket. Az emberek jólétét, megélhetését, és összetartását kell előtérbe helyezni, mert csak együtt dolgozva, egymásra figyelve, szakmai alapokon lehet sikeres egy ország, egy nemzet! Szív, ész, bátorság!

Alapítók

Elnökség
Gattyán György
Alapító
Mindenre van megoldás! Én valóban hiszek ebben. Nem számít, hogy kőműves segéd, autókereskedő, vagy éppen nemzetközi céget felépítő milliárdos nagyvállalkozó valaki. Mindegyiket megtapasztaltam, mindegyikre büszke vagyok, mert bármely szakaszát is nézem az életemnek, mindegyikben benne volt a lehetőség, abban pedig a megoldás. A Mozgalom alapítójaként most alternatívát kínálok Magyarország felemelkedéséért, a változásért tenni akaró honfitársaimnak! Azt gondolom, 30 év helyben járás, politikai acsarkodás helyett újra kell egyesíteni a magyarokat, fel kell emelni a nemzetet! A Megoldás Mozgalom mérsékelt, szabadelvű szervezetként arra vállalkozik, hogy leszámol a múlttal és végre a valódi problémákra, megoldásokra fókuszál! Ha egy szerethetőbb, mindenfajta kirekesztéstől mentes, gazdaságilag stabilabb, pénzügyileg függetlenebb országban szeretne élni, ahol a középpontban az egyén áll és nem a politika, csatlakozzon hozzám, legyen részese ma a változásnak!
Elnökség
Borsányi Gábor
Alapító
A család és a sport szeretete mindig is központi szerepet töltött be az életemben. Fiatal korom óta a sport általi értékteremtés lebegett a szemem előtt. Egy gyermekkori ötletre fókuszálva hoztuk létre és építettük fel a teqball sportágat. Ezáltal mind magyar, mind nemzetközi szinten óriási betekintést nyerhettem a sport világába. Tanulmányaimnak és a sportdiplomáciában szerzett tapasztalataimnak köszönhetően szakmai tudásom, kapcsolatrendszerem folyamatosan növekszik. A Megoldás Mozgalom alapítójaként nem titkolt célom, olyan működőképes stratégiák és koncepciók létrehozása és működtetése, amelyek nagymértékben és hosszútávon segíthetik a magyar sport teljes ágazatát. Az életem minden területén törekszem a tökéletes egyensúly megteremtésére, ezért a karrierem mellett egy pillanatra sem tévesztem szem elől a családi értékeket. Hitvallásom szerint az akarat mindig megoldással párosul, így a kézzel fogható siker sosem marad el.