Tájékoztató a Megoldás Mozgalom rendezvényeivel kapcsolatban

  1. A Megoldás Mozgalom (nyilvántartási szám: 01-02-0017750; székhely: 1061 Budapest, Székely Mihály utca 16.; adószám: 19319856-1-42) az általa vagy a képviseletében induló képviselőjelöltek által szervezett rendezvényeken (a továbbiakban: Rendezvény) kép és/vagy hangfelvételeket (a továbbiakban: Felvételek) készít.
  2. A Felvételek készítésének és felhasználásának célja: a Megoldás Mozgalom, mint politikai párt tevékenységének népszerűsítése. A felhasználás módja: átdolgozás, nyilvánosságra hozatal a Megoldás Mozgalom honlapján, közösségi médiafelületein, sajtóközleményeiben. A felhasználás időtartama: 4 év. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, 9 cikk (1) bekezdés a) pontja, Ptk. 2:48. § (1) bekezdés). A Felvételeket a Megoldás Mozgalom nem használja személyazonosításra, azokon arcfelismerő szoftvert nem alkalmaz. Az érintettek a Felvétel készítésével és felhasználásával összefüggésben ellenszolgáltatásra nem jogosultak. A Megoldás Mozgalom elérhetőségére, az érintett jogaira és jogorvoslati lehetőségeire vonatkozó tájékoztatás a Megoldás Mozgalom https://memo.hu/adatvedelem címen elérhető adatvédelmi tájékoztatójában érhető el.
  3. A Rendezvényen tartózkodók a belépéssel és részvételükkel kifejezetten hozzájárulnak a Felvétel elkészítéséhez és felhasználásához.
  4. A Megoldás Mozgalom a Rendezvény helyszínén kihelyezett piktogramos és szöveges tájékoztatóval is felhívja a rendezvényre belépők és ott tartózkodók figyelmét a Felvételek készítésére.
  5. A Rendezvényeken kiskorú személy kizárólag nagykorú személy kíséretében tartózkodhat.
  6. A Rendezvényeken kiállított eszközök használata saját felelősségre történik. Kiskorú személy a kiállított eszközt kizárólag a nagykorú kísérője felügyeletével használhatja.
  7. A Rendezvényeken ingyenesen felkínált étel és ital fogyasztása saját felelősségre történik, kérjük az ételallergiával és intoleranciával rendelkezők fokozott figyelmét.

Budapest, 2022. március 25.

Camera iconCamera icon

A Megoldás Mozgalom rendezvényén kép- és hangfelvétel készül, amelynek készítéséhez és felhasználásához az érintett a belépéssel és részvétellel kifejezetten hozzájárul.

A rendezvényen kiskorú személy kizárólag a nagykorú személy kíséretében tartózkodhat.

A rendezvényen kiállított eszközök használata kizárólag saját felelősségre történik. Kiskorú személy a kiállított eszközt kizárólag a nagykorú kísérője felügyeletével használhatja.