MILLIÁRDOS MEGOLDÁS NYEREMÉNYJÁTÉKA heti sorsolásban való részvételhez regisztráció az alábbi felületen keresztül szükséges:
https://megoldas.org/egymilliard/

Megoldás Mozgalom Mystery Box játékszabályok:

IDŐTARTAM ÉS HELYSZÍNEK:
A Megoldás Mozgalom által üzemeltetett Mystery Boxok 2024. április közepétől a választások napjáig lesznek elérhetők.
Összesen 8 Mystery Box található Magyarországon: 4 Budapesten és 4 vidéki helyszínen.

BELÉPÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
A Mystery Boxokba való belépés feltétele, hogy a belépni kívánó személy megadja a nevét, e-mail címét, telefonszámát, születési évét, állandó lakcímének irányítószámát.
Minden belépő résztvevő ezért egy egyedi sorszámmal ellátott tombolát kap.

SZERENCSEKERÉK ÉS RULETT:
Belépéskor a résztvevők választhatnak, hogy a szerencsekereket szeretnék megpörgetni vagy 10 db MEMO zsetonnal a MEMO-ruletten próbálják ki szerencséjüket.
A rulettkereket mindenki háromszor pörgetheti meg, a szerencsekereket pedig egyszer.

ZSETONOK FELHASZNÁLÁSA:
A játékosok az összegyűjtött zsetonokat értékes termékekre válthatják a helyszínen.
Az elérhető termékek között szerepelhet hordozható külső akkumulátor, bögre stb.

TOMBOLA ÉS NYEREMÉNYEK:
A játékosoknak tombolájuk segítségével lehetőséget biztosítunk HETI 1 MILLIÓ FORINT megnyerésére.
Ehhez csupán az adatbáziba való beregisztrálásra van szükség. A játékos növelheti nyerési esélyeit azáltal, hogy a Mystery Boxban található fotófal előtt a játékos tombolájával készítsen egy selfiet és a saját social media felületeinek egyikén posztolja a képet (nem sztoriban, hanem állandó posztként) az alábbi képleírásokat és megjelöléseket használva: TE mire költenéd? #Heti1millió #MilliárdosMegoldás @megoldasmozgalom.
A sorsolásról videófelvétel készül, az eredménye nyilvános lesz. A nyerteseket értesítik a szervezők a megadott elérhetőségek egyikén, illetve a Megoldás Mozgalom központi social media felületein is. Így kérünk mindenkit, hogy figyelje a Megoldás Mozgalom Instagram és Facebook oldalát.

MEGOLDÁS MOZGALOM PULTOK JÁTÉKSZABÁLYA:
A Megoldás Mozgalom által üzemeltetett Megoldás Mozgalom pultok 2024. április közepétől a választások napjáig lesznek elérhetők. Közel 100 db MEMOs pultot helyeztünk el országosan, a pontos helyszíneket itt találod: https://memo.hu/eu-valasztasok
A pultoknál a játékosoknak lehetőségük van a „Te mire költenéd?” országos közvéleménykutatásban részt venni, és ezáltal digitális tombolához jutni. Bár szorgalmazzuk a digitalizációt, de nem szeretnénk megfosztani senkit sem véleménye kinyilvánításától, így a helyszíneken hostesseinktől papíralapú tombolát is lehet kérni a regisztrációval.
A játékosoknak tombolájuk segítségével lehetőséget biztosítunk HETI 1 MILLIÓ FORINT megnyerésére.

A játékos növelheti nyerési esélyeit az alábbi módok segítségével:

1. A játékos digitális tomboláját saját social média felületeinek egyikén posztolja (nem sztoriban, hanem állandó posztként) az alábbi képleírásokat és megjelöléseket használva: TE mire költenéd? #Heti1millió #MilliárdosMegoldás @megoldasmozgalom.

2. A játékos fizikai tombolájával készítsen egy selfiet és a saját social média felületeinek egyikén posztolja a képet (nem sztoriban, hanem állandó posztként) az alábbi képleírásokat és megjelöléseket használva: TE mire költenéd? #Heti1millió #MilliárdosMegoldás @megoldasmozgalom.


A sorsolásról videófelvétel készül, az eredménye nyilvános lesz. A nyerteseket értesítik a szervezők a megadott elérhetőségek egyikén, illetve a Megoldás Mozgalom központi social media felületein is. Így kérünk mindenkit, hogy figyelje a Megoldás Mozgalom Instagram és Facebook oldalát.

Camera icon

FIATALOK POLITIKAI AKTIVITÁSÁT ÖSZTÖNZŐ NYEREMÉNYJÁTÉK:
A Megoldás Mozgalom arra ösztönzi a résztvevőket, hogy 2024. június 9-én menjenek szavazni!
A TE szavazatod is számít, mert TE vagy a Megoldás!
A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy a választás napján a tombolájukkal benevezzenek egy újabb, a korábbiaktól független sorsolásba. Tehát azon szerencsés résztvevők, akik korábban megnyerték a heti 1 milliót ismételten jogosulttá válnak majd az utolsó sorsolásban való részvételre.
NYEREMÉNY ÖSSZEGE: 2.500.000 FORINT
Ehhez a választófülkében az egyedi tombolájukkal és a szavazólapjukkal együtt egy selfiet kell készítenie a játékosnak, és a saját social media felületeinek egyikén posztolni a képet (nem sztoriban, hanem állandó posztként) az alábbi képleírásokat és megjelöléseket használva: #Szavaztam #Megoldás #MEMO
A részvétel nem követeli meg, hogy a résztvevő érvényes szavazatot adjon le a Megoldás Mozgalomra, csupán a szavazási hajlandóság növelése, a szavazáson való részvétel szorgalmazása a cél.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Egy játékos hányszor vehet részt a játékban?

Egy e-mail címhez egyetlen tombola társítható csak, viszont minden héten a teljes adatbázisból történik a sorsolás, így annak is lehetősége van a 2. héten nyerni, aki az első héten regisztrált.

Hogyan tudok több tombolasorszámhoz jutni?

A rendszer kiszűri, ha egy e-mail címmel többször regisztrálnak, így mindenkinek egyetlen szelvénnyel van lehetősége játszani.

Hogyan történik a sorsolás?

A sorsolás a teljes adatbázisból történik minden héten, így azon játékosok is részt vesznek a későbbi sorsolásokban, akik az első héten regisztráltak.

Kötelező-e a tomboláról/tombolával képet posztolni?

Nem. A játékszabálynak megfelelő posztkészítés csupán növeli a játékos nyerési esélyeit azáltal, hogy az adatbázisban többször jelenik meg.

Kérjük, hogy minden résztvevő tartsa tiszteletben a játékszabályokat és az eseményeken való részvételével támogassa a Megoldás Mozgalom által képviselt célokat.

Jó játékot kívánunk!
Megoldás Mozgalom csapata