• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

Szilvia

Szilvia**
kérdezte több mint egy hónapja

Már csak egy gyermek hiányzik...

Kedves kismama!Legnagyobb vágyunk hogy családként élhessünk de sajnos ez nálunk nem olyan egyszerű,ezért az örökbefogadás mellett döntöttünk.Ha te olyan kismama vagy aki meghozta ezt a számára igen nehéz döntést és szeretné nyilt örökbefogadással örökbe adni babáját kérlek írj a Fazekasszilvy82@GMAIL.COM címre.Jogerős határozattal rendelkezünk és nagyon nagy szeretetben nevelnénk a babát.Budapest vonzáskörzetében családiházban élünk és már nagyon szeretnénk család lenni.További információt magunkról illetve ha szeretnél képet is küldök privátban.

címkék – keress hasonló kérdéseket!

Babóca

  • 1 válasz
 
meredithgbss

meredithgbss * válasza több mint egy hónapja

Figyelem,
A legkedvesebb,
Köszönöm leveledet,
Kérem, ne sértse meg, tudom, hogy meglepődhet e levelek kézhezvételekor, de kérem, hogy ismerje el és engedje meg, hogy tájékoztassam a szándékomat, hogy neked írjak. Valójában nem ismertem meg téged személyesen, de szeretnék kapcsolatba lépni veled. Röviden bevezetve Miss Juliet Raphael Duncan vagyok, a késő lánya
Mr. és Mrs. Raphael Duncan, és 21 éves koromban felvelek Önnel a kapcsolatot az ön helyzetével, amelyet ma itt fogok mondani. Az apám nagyon gazdag kakaókereskedő volt Elefántcsontparton, a gazdasági fővárosban. Apidjan, az apám halálát mérgezték egy munkatársa, 2016. november 13-i üzleti útján. Az anyám újszülöttként halt meg vérzés révén, és azóta apám annyira különlegesnek tartott, mielőtt ő meggyilkolták halállal 2016. november 13-án, az egyik nagy kórházban itt, Abidjanban, később pedig titokban az én szeretett apám felhívott a kórházi oldalsó ágyra, és elmondta, hogy a külföldi befektetések költségvetése hét millió ötszáz ezer (7.500 USD). , 000) dollár USD, amelyet egy nagy bankban hagyott el Togo-Lome-ben, és az én nevemre letétbe helyezte az alapot, mint az egyetlen alapvető hozzátartozó lánya a Togo-Lome bankjában. És késő apámnak elmagyarázta, hogy engem azért a gazdagság miatt, hogy őt megmérgezte üzleti partnere, és nekem kellene találnom egy előadót Nem partner az általam választott országban, ahol az alap jó jövedelmező befektetésekre ruház át, mint például az ingatlan vagy a szállodaipar az Ön országában.
(1) kérem, tudna segítséget nyújtani nekem? és ha igen, akkor az alap átutalása után hajlandó vagyok felajánlani a teljes alap 25% -át.
Kérjük, ha érdekel, válaszoljon nekem erre a privát e-mail címemre itt (mere00005@gmail.com)
Kösz
tekintetben
Miss.Juliet

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4629 pont

itsze

3835 pont

Future

3787 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3