• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

brigii

brigii**
kérdezte több mint egy hónapja

Az minden álmom, hogy énekesnő legyek ( amerikában vagy vhol külföldön ) . Hogyan foghatnék neki?

Szóval én 16 éves vagyok, és kb úgy egy éve kezdtem el itthon énekelgetni R&B számokat, és meglepődtem magamon. :O : P még soha senkinek nem énekeltem, de szerintem jó hangom van, és az álmom az, hogy énekesnő lehessek. nemtudom, hogy kezdjek neki. szüleimnek egyszer már mondtam, de hát nem igazán vettek komolyan, kissé nevetek rajtam. :( annyira szeretnék éneksnő lenni, és híres lenni. disney csatornán is nap,mint nap megy a Hannah Montana ( Miley Cyrus ) , Selena Gomez , Demi Lovato .. és amikor látom őket élőben, annyira tetszik, úgy szeretném, ha értem is így rajonganának majd.

címkék – keress hasonló kérdéseket!

éneklés

  • 20 válasz
 
cintike1993

cintike1993 * válasza több mint egy hónapja

Szia brigii!
Én is ugyanugy híres énekes szeretnék, mint te és szintén külföldön szeretnék kitörni! Én is pontosan olyasmiket szeretnék elérni amit te. Kívánom tiszta szívemből hogy sikerüljön neked és a magyarok közül kiválykálódni.
Csak elsőnek kis léptekben haladj nem szabad beleélned magad mert akkor nagy csalódás fog érni. Mások akik irtak ide előttem teljes mértékben egyetértek velük, mert ennek az egésznek vannak hátulütői. A híres énekesek közül pl.Demi Lovato, Enrique Iglesias stb. ők is sokat küzdöttek azért hogy eljussanak a csúcsig. Elhiheted ha te is bizonyítasz a világnak sokkal jobban fognak tisztelni az emberek és ha igazán felfigyel rád pár lemezkiadó mint pl.Jessie J-re ahhoz nagy szerencsédnek kell lenni. Őszintén? Itt Magyarországon nem válhat belőled híres énekes ha komolyan gondolod ezt az egészet.
Ha a szüleid nem támogatnak és te minden áron ezt szeretnéd csinálni, nem szabad feladni és kockáztatni kell. Ebben az énekesi karrierben sem egyszerű elhelyezkedni mert nem biztos hogy befogsz futni ezért azt javaslom hogy más szakmát is űzzél természetesen nehogy elkalódj az életben. Összefoglalóan ennyit irtam le, de akarsz még tanávsokat szivesen adok. Remélem nem bántlak meg ha a szintiszta igazságot irom le. Ez is hozzátartozik a sztásághoz hogy a kritikát el kell tudni viselni, mert ott cannak utálók akik bántani fognak és csúnyábban kifejtik a véleményüket. Nem szabad elszállni magadtól, de nem is szabad lebecsülnöd magsd! Sok szerencsét!
Szeréna <3

Szeréna <3 ** válasza több mint egy hónapja

jelentkezz az Ének iskolájába hátha valaki felfedez
Jázi

Jázi * válasza több mint egy hónapja

Szia, Brigi!

Jázi vagyok, 11 éves, 6 éves korom óta szeretnék énekes lenni. Az iskolában emelt szintű zeneoktatásban részesülök, ugyanis zongorázom 2 éve heti 2 alkalommal, szolfézs órára járok heti 2 alkalommal és emellett énekkar.

Íme ezek a tanácsaim:
- Hívd át a barátaidat, és karaokézzatok.
- Tükör előtt gyakorolj.
- Csukd be a szemed és képzeld el, hogy színpadon állsz, és rengeteg ember néz.
- Próbálj dalt írni a saját érzéseidről.

Dal írása:
Írj egy vázlatot, hogy miről szóljon a dal, amit úgy tudsz elérni, hogy kb. hány versszakos legyen a dal. Aztán írd le ezt, úgy, hogy rímeljen. aztán vedd fel, hogy hogy énekled el (többféleképpen), majd dönts el, melyik a legjobb és tedd fel a YouTube-ra, ahol az emberek osztályozzák a videót.
Ha Csongrád megyében laksz szívesen találkoznék veled.

Jázi
Timike

Timike * válasza több mint egy hónapja

Magyar hajnal a legjobb ének tanár .
sofia

sofia * válasza több mint egy hónapja

szia!
én 11 vagyok, és elsős korom óta járok énektanárhoz. Nekem is ugyan ez az álmom, és szerintem nekem még egy kicsit könnyebbis, mint neked, mert én amerikában születtem, csak ide költöztünk magyarországra. szerintem nem elég ha jól tudsz énekelni, mert a nyelvet is tudni kell, meg az sem árt ha jó táncos vagy, ja és azt se felejtsd el, hogy a színészet is nagyon fontos.
ha azt szeretnéd, hogy felfedezzenek szerintem indulj először egy hazai tehetségkutatón, és ha jó helyezést érsz el, akár magasabbra is törhetsz.
Melcsiikee

Melcsiikee * válasza több mint egy hónapja

Sziia!
Én 4 éve éneklek, énektanárhoz járok, énekkarba vagyok, rengeteg fellépés, és verseny van a hátam mögött pedig csak 12 éves vagyok... :) Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 1 év nagyon kevés... Lehet, hogy tehetséges vagy (nem hallottalak még, ezért nem tudom) de az 1 év, nagyon kevés... Ráadásul gondolom nem jársz énektanárhoz... Azt javaslom gyakorolj még legalább 2 évet, utána olyan sikereket is elérhetsz, amiről csak álmodsz :) Mellesleg én nem értek egyet a többiekkel... Szerintem igen is befuthatsz külföldön, ha meg van a tehetség, az ész, és az akaraterő... Viszont a következő javaslatom, hogy ne itt Magyar országon próbálkozz, ha tényleg tehetséges vagy.. Mert itt nagyon gáz a helyzet. Sajnos ! :) Amúgy, ha gondolod, szívesen meghallgatnám a hangot, és egyből okosabb lennék :) :P
Pervi

Pervi ** válasza több mint egy hónapja

bocs rossz helyre írtam
Pervi

Pervi ** válasza több mint egy hónapja

Én 11 éves vagyok én 8 és fél 9 éves koromig rettegtem mert a növéreim rám ilyesztettek mikor 3 éves voltam hogy jönn a mumus és elvisz és lekapcsolták a villanyt és és akkor még kicsi voltam és hangot adtak ki és 8éves koromig féltem mindig oda mentem anyához nappal is égett a villany hogy a szelemek ne jöjjenek minden hol a tesómmal egy szobába voltunk és kértük hagy legyen külön és külön szobánk volt de úgy még rosszab volt de egy hétig tudtam jól aludni 7 és fél éves koromba de volt valami a tv és újból féltem de már nem! Te is lefogod gyözni! Gondolj arrahogyha lennének ott valakik szellmek vagy bármi akkor már a szüledet is elvitték volna és nincsenek szellmek! Vegyet konektorba dugható lámbát ilyen éjszakait nincs olyan nagy fénye éjszakára pont jó mindenki tud tölle aludni és te se fogsz félni mert látod a szóbád nekem is olyan van kiskorom óta .És most is lehet kapni az unokahugomnak is van ő 2 éves lesz . És nem ciki mert gondolom annak gondolod. Van két nővérem egyik 14 másik 17 éves lesz ők is sok mindent le cikiznek engem nem meg asse hogy lámpával alszok . De ez is csak megszokás mikor nyaralni megyünk akkor se viszem magammal aszem mindegy nem tudom aszem nem szoktam vinni ha megyünk nyaralni a kis lámpát de meg engednék nyáron se vittem horvátba se görögbe meg a unokahugomék hoz sem a lámpát.Le foksz szokni de a lámpa segít hidd el! Drukkolok!
becky

becky ** válasza több mint egy hónapja

brigikém!gyakorolj szerintem sokat kérj karácsonyra v. szülinapodra egy karaoke-t! De ne csak angolokat énekelj magyart is és több ütemmel,stílussal bróbálkozz!
töldsd fel magad youtubra(http://www.youtube.hu) ott szavaznak rád,hogy jó vagy e v. nem!+ismerek egy oldalt ahol beválogatnak ha jó vagy és a NYERTES STÚDIÓBAN próbálhat!!(www.dalverseny .hu)de hallgasd meg a többieket hogy jobbat tudsz e nyújtani és ne sértődj meg a kritikákon se!(az sem árt ha meg kéred anyukádat:hallgassa meg ahogyan énekelsz és mondjon véleményt,ha szerinte nem elég jó ne sértőgy meg, gyakorolj még többet!!!:):):) :)
petrus

petrus * válasza több mint egy hónapja

ezért nem érhetsz el sok mindent mert ha valaki meglátja, hogy honnan jöttél stb... rögtön elküldenek a francba... amúgy tuti hogy nem vagy teljesen okés ha nem a szüleiddel beszéled meg az álmaidat és nem tőlük kérsz tanácsot...
adryka

adryka **** válasza több mint egy hónapja

Pontosan melyik most befutott sztárra gondolsz?
A külföldi befutással csak az a baj, h ha meghallják h honnan jösz, alapból elutasítóbbá válnak.Másrészt, rengeteget számít a nyelv.Nem elég h perfekt beszélned a nyelvet, hanem nekik az is kell h semmi akcentusod ne legyen.Mintha ott születtél volna. (ez konkrétan Amerikára értendő amiket mondok).Harmadszor meg, Amerika önmagában is rengeteg új énekest termel ki magából, ezek közül csak a töredéke fut be.Akiket a tv-ben látsz csak egy kis, szerencsés része a rengeteg feltörekvő fiatalnak.Szal ott eleve sok az odavalósi énekes, h csúnyán fogalmazzak nincs szükség még külföldire is.Nézd csak meg Király Lindát.Hangja is van, félig úgymond amerikai,hiszen ott nőtt fel, mégsem sikerült neki ott igazán sikert aratni. Sztem itthon érdemesebb megpróbálni. De azért sok sikert!:-)
brigii

brigii * válasza több mint egy hónapja

kössz. : / igazán jófej vagy. mert mégis miért olyan esélytelen ez ? szerinted akik most befutott sztárok, ők hogyan lettek azok, akik ?! Mert jó hangjuk van és felfigyeltek rájuk. Velem miért ne lehetne ez ? ..
petrus

petrus * válasza több mint egy hónapja

felejtsd el ! nem leszel külföldi sztár... 1000000-ból 1 fut be.... max magyarországon érhetsz el valamit ...

1. énektanár
2. évekig képzed magad
3.dalokat írsz
4.felrakot vhova és felfedeznek / vagy/ beadod egy producernek, menedzsernek
rebus

rebus * válasza több mint egy hónapja

legyél szomorú ha megint nevetnek rajtad a szüleid és menj a szobádba és kezdj el magadba énekelni akkor talán megsajnálnak és elkezdenek neked segíteni
rebus

rebus * válasza több mint egy hónapja

ha lehet akkor felejsd el ilyen korán a disney csatornát gondolhatsz rá de előszőr bizonyosodjál meg a hangodról és kérj véleményt

rebus

rebus * válasza több mint egy hónapja

ne bízd el magad az is fontos
rebus

rebus * válasza több mint egy hónapja

én is énekes szeretnék lenni és már belefogtam egépként balfon lakom és kerestem egy énektanárt és aztmondta jó de hogy kezdj bele úgy hogy kérdezd meg rokonaid hogy jó e a hangod és akkor talán talán igazat mondanak de ha azt mondják hogy nem jó akkor kampec
adryka

adryka **** válasza több mint egy hónapja

Szia!
Először is sztem keress egy jó énektanárt. Képezd a hangod, ő majd megmondja h télleg jó-e, lát-e benned vmilyen lehetőséget.
A továbbiakat sztem ő majd elmondja, hogyan lépj tovább.
brigii

brigii ** válasza több mint egy hónapja

kösz a sok tanácsot ;) - . -
ez a memo egy szánalom .. soha nem válaszolnak rá. pff : /
brigii

brigii ** válasza több mint egy hónapja

de, hogyan kezdhetnék bele? mert pesze először meg kéne bizonyosodjak róla, h télleg jó a hangom, és hamár vittem itt mo-n vmire, akkor probálkozhatnék esetleg külföldön ? külföldön vmi tehetségkutatóban .. vagy nem is tudom.. mik ezek, hogy szponzorálni meg stb ..

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3