• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

CS7

CS7**
kérdezte több mint egy hónapja

Próbálta már valaki a kineziológiát? Tényleg hatásos stresszoldásra? Mármint annál azért hatásosabb mintha én magam "nyugtatgatnám" saját magam? :)

címkék – keress hasonló kérdéseket!

stresszoldás

  • 3 válasz
 
fenysugarak

fenysugarak * válasza több mint egy hónapja

Igen, nekem segített, amikor szükségem volt rá. Én magam is meglepődtem a válaszaimon. Ez is mint minden gyógyulás hit függő is. Minden betegség gyógyítható, de nem minden ember.
Future

Future ***** válasza több mint egy hónapja

Azt mondják három dimenzió van, de a tudósok szerint négy. Ebből hármat érzékelünk egyet pedig nem tudunk, de létezik.
A kineziológia hagyományos értelemben a test izmainak és mozgásának tanulmányozását jelenti (görög szóösszetétel, kinézis - mozgás, logosz - tan).
A kineziológia legfőbb célja, hogy a meridiánokban az egyenetlen energiaeloszlást megállapítsa és egyensúlyba hozza. Az energia a meridiánrendszer segítségével jut el testünk minden szervéhez, minden egyes sejtjéhez, ennek rendszerét a kínai orvoslás évezredek óta ismeri. A meridiánrendszer egy önmagában zárt energiakeringést jelent. A meridiánok külső pályája az inakat, izmokat és csontokat látja el energiával. A belső pálya az egyes szervek energiaellátását végzi. Az energia szabályozza testünk fiziológiai folyamatait, segíti a velünk született autonóm mozgásreflexet és koordinálja az öngyógyító reflexet.

alex - angyali szolgálat

alex - angyali szolgálat * válasza több mint egy hónapja

Szia CS7,
Korábbi életszakaszomban, mikor még elég sok stressz volt az életemben és úgy éreztem, hogy az "önnyugtatás" már nem hatásos, egy barátom által javasolt kineziológushoz kezdtem járni. Röviden a válaszom: Igen. Igen hatásos és nekem segített is. Feloldódtak bennem érzelmi blokkok és segített felismernem összefüggéseket. Ugyan akkor fontos megjegyeznem két dolgot. 1, Nem mindegy, hogy milyen kineziológus szakemberhez kerül az ember. Sajnos vannak olyanok akikben még nem fejlődött ki a képesség, hogy segítsenek embertársaikon, akkor sem ha erről esetleg papírjuk van. 2, Semmilyen módszer, és egyetlen ember sem fogja a mi problémáinkat megoldani. Az oldásban, enyhítésben segíthetnek, de ha az okot nem szünteted meg, akkor semmi nem fog változni és egy idő után újra befeszűl az ember. Ha nem nagyon drága helyet nézel ki és van rá lehetőséged, mindenképpen érdemes megszerezned erről a saját tapasztalatokat. Remélem legközelebb már arról írsz majd, hogy milyen jól érzed magad azóta. :)

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3