• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

Josi

Josi***
kérdezte több mint egy hónapja

Mennyire káros az egészségre a mobiltelefon?

Választ várok arra, hogy kinek milyen tapasztala van ezen a téren...Több verziót hallottam már, még ezt a keveset kibirom, amit remélhetőleg nekem megirtok...:-)))

Szavazás

20%
Nagyon
80%
Nem vészes, ez még elmegy

címkék – keress hasonló kérdéseket!

mobiltelefon

  • 20 szavazat, 7 hozzászólás
 
Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja

Egyértelműen betudható a mobiloknak a
méhek
fecskék pusztulása.

Bálnák, delfinek eltévedése, stb.

Nagyon.

Egy kis kutatni való téma:
Mióta ilyen agresszívek az emberek?


roros

roros **** válasza több mint egy hónapja

nem káros!! semmi rosszat nem csinál. én pl. este tv nélkül nemtudok elaludni, csak tv-vel, és így is nagyon jókat alszok, és teljesen ki vagyok pihenve! itsze ebben nincs igazad!
itsze

itsze ***** válasza több mint egy hónapja

Blokkolja az agy hullámait, az az nem hagy minket nyugodni,ha tartósan is használjuk a készüléket. Igaz nem érzünk semmit, ezért is befutó távközlési eszköz a mobiltelefon. Ha aludni térünk minden elektromos eszközt ki kell kapcsolni körülöttünk, mert ezek a háztartási elektromos kütyük zavarják a nyugott, rendes,egészséges, teljes alvás mivoltát. De ez arra is igaz, hogy ha éppen járunk, megyünk valahová és közben beszélünk a mobiltelefonba az zavarja a járásunkat (vagy a vezetésünket az autóban) mert miközben beszélünk elvonjuk magunk elől a figyelmet a már közben folytatott tevékenység felől. Én néztem ezzel kapcsolatban műsorokat s tudom,hogy egyépként is az ember szervezetének sokkal jobb ezek nélkül, de hát a mai világban melyik felnőtt tudna ezek nélkül élni. A mobiltelefon egy számot biztosít nekünk, amely során bármikor bárhol elérhetőek lehetünk.(persze ez egyéntől függő) Azonban fontos megemlíteni, hogy az embernek sokkal inkább a fölből feljövő mágnesességre van szüksége ami gyógyító hatású is lehet. Ezért is elítélendő mindent lebetonozni körülöttünk, mert az elzárja a föld mágnesességét, és ha tartósan olyan helyen tartózkodunk akkor könnyen különbőzö bajoknak is nézhetjük a fogát. Szóval csak mértékkel a sok elektromos készülékekkel.
zsola

zsola ** válasza több mint egy hónapja

Bemapoe hozzászólásával értek egyet. Csabáéval nem. Ugyanis nem hiába raknak egyre nagyobb akksikat a telefonokba. Azért, hogy bírja a strapát. N70-embe 2 éve ugyanaz az akksi van, pedig volt nyüstölve rendesen. :) jövőre megmondom mi a tapasztalat N95-tel.. :D

Egyébként valóban van benne valami, hogy káros, de a microsütő a számítógép monitorja, sőt, még az ételekbe rakott tartósítószer, és a többi E betűs adalék sem hasznos a szervezetnek. :)
csaba

csaba **** válasza több mint egy hónapja

Ez is csak nézőbont kérdése! Ez inkább azon múlik, hogy a telefonunk mit tud! Ha csak telefonálásra használjuk akkor általában veszünk egy roszabb minőséget olcsón. Na ez nem káros!

Ha viszont a telefont: Játékra, Zenehallgatásra, Internetezésre stb. használjuk na az káros és a telefont hamar el is rontja!

A mostani minden extrával ellátott legdrágább telefonoknak (szerintem) nem bírja ki az akkuja több mint 1,5 évig! Lehet, hogy abba a telefonba rakták bele, de a telefon az telefonálásra van! Aki nem arra használja ne telefont vegyen!
lajo

lajo ***** válasza több mint egy hónapja

A mobiltelefon fiatal kora miatt még nem lehet biztosan tudni.Néhány szakember szerint napi 15 percnél többet azért ne használjuk....
bemapoe

bemapoe ***** válasza több mint egy hónapja

Csak annyira, amennyire a rádió, és alig jobban, mint bármilyen elektromos kütyü a háztartásban.

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4629 pont

itsze

3835 pont

Future

3787 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3