• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

egoista.királylány:)

egoista.királylány:)**
kérdezte több mint egy hónapja

Szeret...nem szeret....

Szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de nem merek cselekedni.... Mi lesz ha az osztály többi tagja kiröhög mert elutasít?....Jól jönne pár tanács...:S

címkék – keress hasonló kérdéseket!

szerelem

  • 3 válasz
 
koponyanyimonyok

koponyanyimonyok ** válasza több mint egy hónapja

tipikus iskolás furmány, kérd meg valamiben, hogy segítsen megcsinálni valamit, vagy megoldani valamilyen problémát. ez be szokott jönni lévén a férfiak mindent meg akarnak oldani. és ha rákérdeznek h miért pont ő, akkor mondjuk azért mert úgygondolod h értelmesebb mint a többiek, pl.

Aztán, minél többet beszélgettek, annál közelebb kerülsz a "megoldáshoz", neki is van lehetősége azon gondolkozni hogy szeretne -e "többet", és az sincs "megírva", hogy a problémát neked kell megoldanod, csak hívd fel magadra a figyelmet vagy így, vagy máshogy.

Szerintem.
torpilla

torpilla ***** válasza több mint egy hónapja

Töltsetek időt együtt, beszélgessetek, suliban vagy azon kívül. Majd ebből meglátod, hogy tényleg szívesen van-e veled. De szerintem, lévén hogy lány vagy, nagyon nem érdemes ráhajtanod - ha tetszel neki, majd hajt ő. Szerintem a fiúk nem díjazzák a túlságos nyomulást.

A osztálytársaknak meg semmi közük ehhez. Talán ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de nem érdemes foglalkoznod az ilyenekkel. A randizáshoz hozzátartozik az is, hogy olykor elutasítanak, mindenkivel megtörténik, ebben semmi "gáz" nincs. Csak ha elutasít, utána ne nyomulj rá továbbra is, mert az a gáz...
GIGI

GIGI ***** válasza több mint egy hónapja

Nemigazán értem, mi köze a többi osztálytársadnak a témához??
Gondolom csak észrevetted az elmúlt időben, hogy felfigyelt-e rád, érdeklődött-e utánad, kérdezett-e tőled dolgokat, vagy más lányokat nézeget inkább?? Nem tudod mi a pletyka a lányok körében? Nem mondanak arról a fiúról semmit?
Az ember csak érzi vagy látja mi a helyzet. Szívesen van a társaságodba, vagy sem, meghívott-e már egy sütire, stb vagy sem? Húsvétkor meglocsolt? Névnapodon vagy szülinapodon felköszöntött?? Tett a megjelenésedre, viselkedésedre pozitív megjegyzéseket? És még sorolhatnám...
Próbáld meg felhívni magadra a figyelmét, ha ő nem reagál, akkor neked kell cselekedned, bár ha nem érdekled, kár a gőzért. A legjobb lenne ha személyesen beszélnél vele, hívd el valahová suli után (mozi, séta, fagyi-nasi egy cukiban, stb). és majd közben elmondod neki az érzéseidet iránta. Ha már a talira nem-et mond, feltételezem, hogy nem érdekled, bár kérdés, mi az oka a Nem-nek... A szerelem nagyon fáj ha nem viszonozzák, csak hát a szívnek parancsolni nem lehet:-((( Sok sikert!:-)

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3