• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

macilaci

macilaci*
kérdezte több mint egy hónapja

Médiumi tulajdonságom abban nyilvánul meg, hogy mindenfajta érzelem eláraszt, ami a környezetemben van. ( Halak holdam van) Valahogy védekezni szeretnék.

Sokat szenvedek tőle, hogy érzem, valami van a levegőben, de hiába kérdezem mi a baj, csak értetlenül néznek. Aztán egy két óra múlva kiderül, hogy tényleg volt valami baj. Hiába van ilyen képességem, csak szenvedek tőle, nem tudom használni, mert a többi ember nem érti miről beszélek Már attól rosszul tudok lenni ha két ember előttem veszekszik, még ha én nem is vagyok érdekelt benne. Érzem az aurájukat. Nagyon fárasztó, mert mindig először ki kell pihennem ezeket a hatásokat, utána tudom a dolgomat végezni. Ezért inkább félrehúzódom mindenkitől, amit persze félreértenek. Van e más megoldás?

címkék – keress hasonló kérdéseket!

Ezotéria, médiumitás

  • 10 válasz
 
alex - angyali szolgálat

alex - angyali szolgálat * válasza több mint egy hónapja

Minden embernek vannak médiumi képességei. Kinek több, kinek kevesebb. Ez a képesség valóban fejleszthető, de van olyan ember is akinél a szelleme ezt a képességet blokkolja, hogy életfaladátnak teljesítésében ne zavarja. Ugyan akkor bárkivel előfordulhat (és elő is szokott), hogy megérzései vannak, déja vu érzése támad, vagy hall, lát olyan dolgot, amik "nincsenek is ott". Ez természetes. Sőt még az állatoknak is van ilyen képessége és néhány állatfajta kimondottan érzékeny az energiákra. Ők sokszor jeleznek is nekünk.
De macilaci kérdésére visszatérve. A hasonló hasonlót vonz egyetemes törvény alapján, a leghelyesebb ha szeretetteljes életet élsz és megpróbálsz a környezetedben élőkhöz (a negatív, haragos és had ne soroljam emberekhez is)szeretettel viszonyulni. A zárójelben szereplőknek van egyébként a legnagyobb szükségük erre a pozitív gondolat energiára. Elég ezt megtennünk gondolatban, még ki sem szükséges mondanunk, így is hat. Tehát ha legközelebb előtted vitatkoznak, kérd a személyes hited szerint égi segítőket (angyalokat, tündéreket, dévákat, stb.), hogy segítsenek a elcsitítani a haragos feleket a szeretet energiájával és kérd őket, hogy rajtad keresztül áramoltassanak feléjük pozítív energiát, fehér szeretetfényt. Kérd szívből és ha ezt megteszed meglásd minden jobban fog alakulni. Sajnos azt nem mondhatom, hogy a felek azonnal abbahagyják a perlekedést (bár még az is előfordulhat :), de te biztosan nem fogsz lemerülni. Ha valóban szívből kérjük a segítséget, megkapjuk. És minél rendszeresebben és minél hosszabb ideje tesszük ezt, annál előbb és annál hatékonyabb segítség fog érkezni kérésünkre.
Zebraminta

Zebraminta * válasza több mint egy hónapja

wp válaszáról jut eszembe, először azt hittem,ugratod, de komolyan mondtad?
van benne igazság, csak jelenleg használhatatlan.

én magam azon mértem le évek múltával, hogy mennyit változtatm,
hogy kezdetben nagyon gyenge voltam, néztem Teréz anyáról filmet, filmeket, és elsírtam magam, nem bírta el a lelkem.

eltelt pár év, és néztem más filmet Teréz anyáról, s hasonló dokumentumfilmet, és nem sírtam el magam, belső erőt megtartottam.

tehát az ember akkor tud segíteni, ha nem ugrik le zokogva a másik mellé a gödörbe, hanem egyensúlyban és fenn marad, hogy ha kell és kérik kihúzhassa.

amíg az ember gyenge, nem megoldás, sőt rossz ha még több ilyen filmet néz és szitukba keveredik.
asszem.
Zebraminta

Zebraminta * válasza több mint egy hónapja

vannak kapcsolatorientált, vannak gondolatorientált, és érzelemorientált személyiségtípusok, ennek a médiumitáshoz semmi de semmi köze nincs a világon. ...
Zebraminta

Zebraminta * válasza több mint egy hónapja

médiumitás: szellemi látó halló lehet az ember, több millió közül egy. bölcs és szeretetteljes.
asztrális látó halló. több ezer közül egy. nem nagyon bölcs, sok lehet a félreértelmezés.

az, hogy előre ráérzünk jó vagy rossz dolgokra, emberismeret kérdése, semmi köze a médiumitáshoz.
s éjjel angyalaink eltervezik velünk együtt a következő napot, levetítik köztes létben asztárvilágban nekünk álmunkban, előre megéljük a leglehetségesebb jövőt,
ez lehet másnap a deja vu.
felesleges ettől ami minden embernek megvan, és egyformák vagyunk, többnek és médiumnak képzelni magunkat, a rokonokat barátokat stb. meg ijesztgetni nem ajánlott. Shisu.

rben?

Zebraminta

Zebraminta * válasza több mint egy hónapja

A megoldás erősödnöd testileg - és lelkileg.
egy kineziológus tud neked segíteni, megoldásodat főként az önismeret adja majd.
Shisu

Shisu * válasza több mint egy hónapja

Szia!

Nálam ugyanígy kezdődött, bár extrém helyzet hozta elő, újraélesztettek. Gyerekkoromban is voltak furcsa dolgaim, bár akkor nem értettem még, hogy Anyu miért mondja, hogy néha fél tőlem. Ütköztem meg embereken, amikor éreztem az érzelemeit, éreztem, hogy mikor hazudnak, hisz tudtam, mi jár a fejükben. És olyan emberek, akikben addig bíztam, hisz szerettem őket. Megpróbáltam elutasítani ezt az egészet, de nem tudtam, nem sikerült, ezért elkezdtem fejleszteni. Ma már bőven a kérdések feltétele előtt válaszolok az embereknek, akik aztán furcsán néznek rám, kérdezve "gondolatolvasó vagy?" Nem. És az érdekes, hogy nem magát a szavakat "hallom", hanem érzelem formájába jön át a gondolat, valahogy beugrik az épp aktuális válasz egy még fel nem tett kérdésre. Vagy ha valakire rágondolok, akkor tudom, mit érez, szinte látom azt is, hogy épp milyen pozícióban van, űl vagy áll, vagy keresztbefonja a karját, aztán jönnek a gondolatai, az érzelmei. Hiába veszekszem magammal, hogy ez nem etikus, más fejébe turkálni, de nem tudok mit tenni, mert nem én irányítom. Ezt a legnehezebb, megtanulni irányítani ezt az egész dolgot. Hisz hogy, amikor azt sem tudom, mi aktiválja. Áldás vagy átok? Néha úgy érzem átok, amikor tudom, hogy egy rokonommal, ha beszélek, látom, hogy meg fog halni. Vagy ha kórházba vagyok és látom, akit betolnak a műtőbe, nem jön ki többet. Vagy a reggeli körtelefonok a családnak: ne menj ma ki az utcára, majd még hívlak, vigyázz a közlekedésnél. Bocsánat, hogy hosszúra sikerült.
Kata

Kata ** válasza több mint egy hónapja

Semmiképpen sem kell félre húzódnod!

Ez amit itt leírtál az energiával kapcsolatos. Nekem is vannak ilyen képességeim. Mások enerigái egyszerűen hatnak rám, érzem őket . Amikor először tudatosult bennem a felismerés, hogy ez így van én is sokat szenvedtem tőle.
Nem tudom, hogy mennyire vagy az ezoterikában jártas, de mindenképpen azt javaslom, hogyha ha vannak ilyen képességeid, akkor annak oka van és azzal foglalkoznod kell!
El kell érned azt, hogy érezd ezeket az energiákat de ne légy részese, ne engedd magadhoz közel őket. Vedd tudomásul, de ne engedd magadba! Nagyon érdekes dolgot fogsz megélni! Nem fogsz szenvedni tőle és ha kedved is van hozzá akkor segíteni is tudsz majd az embereknek.
Én önismerettel, meditációval, és reikivel próbáltam ezeken a problémákon túljutni. Februártól csakra tanfolyamra kezdek el járni, (alapfokú pszichoterepauta tanfolyam) ami még inkább segítségemre lesz abban, hogy ezt az érzékenységemet a magam és mások javára fordítsam.
Ajánlok még neked egy könyvet, aminek a címe: Choa Kok Sui mester: Telepatikus önvédelem 1db 1160 Ft.
Addig is érdemes volna olvasgatnod! Üdv. Kata

Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja

Nem kristálytiszta a kérdésed,
a "médiumi tulajdonság" közvetítői tulajdonság, de erről nem írsz,
hogy kinek, mit, honnan közvetítesz.

Ha bővebben kifejted, esetleg tudok segíteni.

aranyoskám

aranyoskám ***** válasza több mint egy hónapja

szia Maci Laci!


szerintem sokat segítene rajtad ha nem a negatívságra figyelnél , hanem a pozitív észlelésekre koncentrálnál..a veszekedések azért boritanak ki, mert túl érzékeny vagy ..ha ilyen szituációba keveredsz az minden esetben a benned lévő feszültség forrásokat mutatja feléd..meditálj , hallgass zenét és vezesd le a feszkót festéssel sporttal..stb..sok sikert!:)
wp

wp *** válasza több mint egy hónapja

Javaslom a tulterheleses modszert; menj olyan helyre, keresd az olyan szitukat amikor nagyon sok ilyen hatasnak teszed ki magad, az erzekek igy tompulnak; durva pelda pl ha elmesz vervetelre, akkor faj meg kellemetlen. Ha hetekig felorankent vesznek vert, akkor mar egy semmi az egesz.

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3