• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

klaudia cicuska

klaudia cicuska*
kérdezte több mint egy hónapja

mit teegyek le szeretnék feküdni a barátommal én csak 12 vagyok ö meg 14 az nem ciki vagy az?

sziasztok!
lécci válaszoljatok nagyon kérlek titeket szoval az lenne a kérdésem vagyis lsösorban másr menstruálok de m12 vagyok és már le szeretnékfeküdni a barátommal nagyon szeretem(L)ö 14 éves szal a 2 év sz.tem kevés mit tegyek feküdjek le vele mert nagyon szeretnék már vagy várjak még vele gy picit?

címkék – keress hasonló kérdéseket!

szeretkezés

  • 33 válasz
 
scdx

scdx * válasza 24 napja

Szia! Szerintem még korai. Minimum egy évet várj. Ha valami rosszul sül el, akár teherbe is eshetsz (ezt, abból gondolom, hogy ivarérett vagy és 14 évesen nagyon valószínű, hogy a barátod is.
Balázs

Balázs ** válasza több mint egy hónapja

Szia, az elején leszögezném hogy nem szeretnélek megbántani, csak a véleményemet írom le, joggal gondolhatod a többi olvasóval együt hogy egy fiu mit szól bele hiszen a fiuk kihasználják a lányokat(főképp nemi értelemben) és ez nagyrészt igaz is, de én kicsit más vagyok, őszintén szólva aszexuális vagyok (ez azt jelenti hogy nem érezhetek nemi vonzalmat).
-Azt tanácsolom neked és a párodnak hogy ne feküdjetek le, a kamasz szerelmek hamar véget érnek és utána valószínűleg nagyon bánnád hogy oda adtad a tested egy olyan srácnak aki úgy is el fog hagyni. Azt tanácsolom hogy ne létesíts szexuális kontantot 16 éves korod alatt senkivel se. Most őszintén, nem fogsz belehalni ha nem veszted el most, szerintem nagyon ciki hogy 12 évesen már valakik dugni akarnak. Erkölcstelen. Inkább tanulj mert az előre visz.
-Beszéld meg anyukádal és palidal is a dolgot(viszont ha agresszívak a szüleid akkor ne beszélj erről velük)
Köszönöm ha végig olvastad, elnézést ha vétettem helyesírási hibát. További kellemes napot és sikerekben gazdag évet kivánok.
probaloksegiteni

probaloksegiteni * válasza több mint egy hónapja

Szia:) Amikor én ennyi idős voltam mint most Te, még nem gondoltam hogy ennek milyen következményei is lehetnek...szóval megosztom veled/veletek az és kis régi történetem, és ha ez egy embernek is segít, esetleg tanul belőle, akkor már érdemes volt ma felkelnem. 13 és fél éves voltam, amikor összejöttem az első barátommal, aki 17 volt. Igen rémisztőnek hangzik, arconcsapnám az akkori 13 éves énem. Én akkor már testileg és gondolkodásilag is érett voltam, simán súroltam a 16-17 évesek szintjét. Az akkori barátommal együtt szilvesztereztünk, jól berúgtam, lefeküdtünk gumi nélkül, mert neki az nem kényelmes, én meg persze részegen beleeggyeztem. Utána 1 hónapig sírva vártam minden egyes nap, hogy megjöjjön a mensim, és ne legyek terhes. A legnehezebb dolog volt a történteket elmondani az anyukámnak, akitől szerencsére egy elbeszélgetésen kívül nem kaptam semmit, segítőkész volt. Persze utána a fiú otthagyott és szanaszét csalt. Szerencsére nem lettem terhes, nem lett semmi bajom. DE! Lehetett volna...Most vagyok 16 éves, komoly kapcsolatom vagy elég régóta, és nagyon sajnálom, hogy nem a mostani párom volt nekem az első, akivel lefeküdtem. A történet lényege, hogy ne hagyd magad beetetni, várj addig, ameddig lesz komoly kapcsolatod. Én is hülye voltam, tanultam is belőle. Majd ha 16-17 évesen lesz egy komoly párod, aki szeret, vigyáz rád és megbízható, na majd vele esetleg.
Ricsi

Ricsi * válasza több mint egy hónapja

Szia, szerintem 12 évesen inkább a tanulásra kéne koncentrálnod és nem a feltett kérdésre. Miért mondom a tanulást? Jogos a kérdés, egyrészt, mert 12 évesen még fiatal vagy, előtted az élet, másrészt, elég fájdalmas volt ezt az írást olvasni, tele van helyesírási hibával, értelmetlen rövidítésekkel, amikről még azt gondolod, hogy menő. Elárulom, nem az, sőt az életben sokan az ilyen írásod alapján fognak megítélni téged, ez pedig hátrányt jelenthet majd például az állás keresésben.
Én azt mondom, hogy várj vele még egy 4 évet minimum (12 évesen még maximum általános iskolás lehetsz és ez gáz,hogyha már most erre van igényed), végezd el az iskolát és majd utána próbálkozz vele.
nobodyknowsme

nobodyknowsme * válasza több mint egy hónapja

Szia! Már most szeretném leszögezni, hogy NEM sértésnek írom a dolgokat és nem lebaszni akarlak, szimplán elmondom, szerintem mi a helyes. Én még 15 vagyok, a barátom 16, és mi már túlvagyunk rajta, de ez nem ilyen egyszerű helyzet, mint ahogy te leírtad. Ez nem csak arról szól, hogy akarja e az ember vagy sem. Itt sokkal több szempont van, amit a későbbiekre nézve be kéne tartani, hogy minden rendben legyen. Első, a kor. 12 évesen nem ideális, fiatal vagy, a tested is nagyon fiatal még hozzá. Hiába mondod, hogy akarod, és hogy készenállsz rá, nincs így. Maximum csak azt hiszed, de nincs még így. Szerintem nem is sorolom a többi szempontot, mert felesleges a korod miatt, ne csináld, mert megbánod! A srác 14, ő már majdnem elfogadható életkorban van, de a mostani 14 évesek még naívak, érettlenek és gyerekesek, ne add oda neki magad. Tudom, hogy csak egy idegen vagyok, és nem kell megfogadnod az én tanácsaimat, de szerintem várjatok még vele legalább miattad egy 2-3 évet.
Nobody

Nobody * válasza több mint egy hónapja

Szia!
Én 15 éves vagyok lány és igazából tanácsot adnék ha elfogadod!
13 évesen volt egy barátom és hát én nagyon szerettem őt le akart velem feküdni de én még nem álltam készen egyik nap beszélgettem a haverjaval és azt mondta csak arra kellek neki mármint a srácnak akibe szerelmes voltam, tudom nem minden fiú egyforma de hidd el hogy egy 14 éves a srác még most kamaszodik most tombolnak a hormojai, a fiúknak ez más sajnos csak meg akarja tudni milyen ez, és nagyon rosszul fog esni ha le fekszel vele és elfog hagyni eléggé sérülékeny a lelked 12 évesen, és amúgy is 12 éves vagy a tested most fejlődik a tested nem áll készen rá hiába te úgy érzed!! Ha épp ésszel gondolkodsz nem fekszel le vele mert a testednek nem teszel jót hiába menstruálsz már! Meg ne legyen így de mit csinálsz ha teherbe esel? Anyukádnak mit mondasz?
Még az... 12 évesen abortusz lehet sosem lehet gyereked!
Gnóm_Törpe XD

Gnóm_Törpe XD * válasza több mint egy hónapja

Mindenkivel egyet kell, hogy értsek. Nagyon fiatalka vagy még kislány :) Én sem vagyok sokkal idősebb, csupán 14 éves és van barátom. Ő az első. Szóval tudom milyen érzés szeretni. De nekünk ilyen még sosem fordult meg a fejünkben, hisz habár legálisan lehetne ( ő 15 éves ) de mi lelkileg semmiképp sem vagyunk készek rá. Ezt meg kell hogy értesd a barátoddal is de főképp Magaddal. A szerelemnek annyi árnyalata van:) és legalább ugyanannyi módja, hogy megéld. És ha mindezt a te érettségi szintednek megfelelően teszed akkor még izgalmas is. És ha engem kérdezel akkor még legalább 16 de inkább 17 éves korodig várj ezekkel. A szájra puszi és ölelés kombó a tökéletes esszencia. :p
Tomii

Tomii * válasza több mint egy hónapja

Sziaa
Valaki...

Valaki... * válasza több mint egy hónapja

De ciki... a barátodat börtönbe is küldhetik emiatt....
akar6od

akar6od * válasza több mint egy hónapja

Szia keress meg emailon akar6od12@freemail.hu
nagyon szeretnék veled ismizni
Fruskó

Fruskó * válasza több mint egy hónapja

Szia!
Már ne haragudj meg de mi az istent akarsz te 12 évesen?? még azt sem tudod mi a szex!!! És ez nem igy müködik h jaj 12 éves vagyok a nagy ő meg jaj imádom elmondom neked drágám h csak lyukra játszik a 14 éves fiúk ilyenek és nekem nem kell bemutatni őket?!! 17 vagyok és nem az jár a fejemben h dugjak nem mondom h nem volt jó az első de olyannal tettem aki igazán ismer és szeret és azota is együtt vagyunk!! Elmondjam 12 évesen én még játszotam nem dugni akartam oké h van barátod mert legyen mert nem ez a baj hanem az h már szexelni akarsz nem kell hiba lenne mert még kicsi vagy!! Valószínűleg a rószaszín felhőt eltiportam de közlöm h egy kis ku...va leszel!! Mert ezzel csak azt éred el h megdugnak és ott hagynak?! Láttad az utcán a lányokat akik árulják magukat? Valahogy így kezdték!! És tudom h nem akarsz olyan lenni!! Ugy h sztem maradjatok a csókolozásnál?!!!!! És ha nem fogadod meg a tanácsunkat legalább OLVAS UTÁNA JOO??Nehogy 12 évesen anyuka legyél mert az elég gáz lesz rádnézve!! Sajnálom ha bántó voltam!!
TheBoss

TheBoss * válasza több mint egy hónapja

Bernike12 Velem is lefekszel?
Bernike12

Bernike12 * válasza több mint egy hónapja

Szia!

Én is 12 éves lány vagyok és a barátom is 14 szóval kb. ugyan abban a hejzetben vagyunk.
Én is és a párom is nagyon ki szeretük volna már próbálni a szexet és eldöntötük, hogy csak majd ha jobban meg ismerjük egymást csak akkor közösülünk.
1 hónapba telt mire jobban megismertük egymást és jóbban össze hozott minket a sors.
Amikor itvolt nállunk akkor történt az, hogy elkezdtünk csokólozni és ő pedig szépen lassan lefektetett.
Elsőnek kelemetlen volt ahogy belém dugta de utána jó érzés.
Én csak azt tudom ajánlani neked, hogy próbáld ki hiszen csak egyszer éltek! Szerintem meg éri.
NagyRegi

NagyRegi * válasza több mint egy hónapja

17 vagyok,mikor en voltam 12 eves kint jatszottam az unokatestveremmel a sárral, es abbol foztuk meg a jatekbeli ebedunket :) .
13 evesen ismertem meg eletem szerelmet, akivel 16 evesen vesztettem el a szuzessegemet es 2 eve tavkapcsolatban elek vele. Nem tudom meg mit akarsz 12 evesen. Tapasztalatlan kislany vagy meg, varjal vele. Mit gondolsz, a szuleid mit fognak szolni ha megtudjak hogy a kislanyuk mar szexel?
Ezert felek gyereket szulni. Most ez van, mikorra majd odaerek a 9 eves kislanyom bemutatja a baratjat, majd mikor beakarok vinni nekik egy kis kekszet arra nyitok be hogy keksz eves helyett szex megy?
Hmm2000

Hmm2000 * válasza több mint egy hónapja

Valaszolj es küldök email címet
Hmm2000

Hmm2000 * válasza több mint egy hónapja

Szia 14éves fiú vagyok es en is ki szeretnem próbálni a sexet ha esetleg lenne e kedved videon keresztul tartani a kapcsolatot?
krissz00

krissz00 * válasza több mint egy hónapja

En 12 vagyok es en is nagyon ki szerettnem probalni a sexet
tigrislány

tigrislány * válasza több mint egy hónapja

Szia!!

Ne haragudj de sztem 12 évesen nem kéne lefeküdni...Szerintem mondd meg anyudnak h van 1 srác és h hagy találkozhass vele sokat...
Sok sikert!!!:-)
laci

laci * válasza több mint egy hónapja

*14
laci

laci * válasza több mint egy hónapja

szia szeretned velem elvesziteni a szuzesseged enis 1vagyok:):P
Domi 12 :)

Domi 12 :) ** válasza több mint egy hónapja

Szia!

Azt hiszem még nagyon sok időd van és még lesz egy pár fiú akit nagyon fogsz szeretni 18 éves korodig, akkor mindegyikkel le szeretnél majd feküdni?? (nem bántani szeretnélek), hogy nehogy meghozd a hirtelen döntést és te 12 évesen egy 14 éves fiúval le feküdj, szerintem megbánnád majd később, hogy elhamarkodottan hoztátok azt a döntést, nem ismerem a barátod de 14 éves lehet, hogy csak arra megy, hogy 1 nála 2 évvel fiatalabb lánnyal tudjon szeretkezni, de mondom én csak tanácsot szeretnék adni....és nem megbántani, elhiszem, hogy úgy érzed nagyon szeretitek egymást és aztán ahogy megtetted a fiú otthagy és te lelkileg is ki leszel meg máshogy......:// =)

üdv : Domi 12 :)
krisi

krisi ** válasza több mint egy hónapja

nem vagy meg fiatal hozza??????
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

hat 18 evesen legalisan lehet szexelni de attol is fugg hogy mennyire leszel erett es nem csak azert csinalod hogy elveszitsed a szuzessegedet es csak akkor leszel igazan felnott ha felelos vagy a tetteid miatt es valalod a feleloseget ha veletlenul terhes maradnal
reggeli

reggeli * válasza több mint egy hónapja

van 1 bn-m aki lefeküdt 13evesen 1 fiuval és még az nap szakitottak mert csak 1 hete jártak
reny12

reny12 ** válasza több mint egy hónapja

szerintem ezek felol erdeklodj egy orvosnal...12 vagy meg elottedvan az elet es van a szuzhartya es ilyen fiatalon nagyon nehez lenne elviselni felseruleset...ha a fiu elhagyna es te pillanatnyilag nagyon szereted akkor ha elhagyna pszihologiailag problemak akadnanak es ha kitudodna a kulvilagba akkor teged ku...kent kezelnenek(bocs de ez az igazsag)es ha a fiu mondta akkor csak veganykodni akar es azt akarja h az o ku...legyel de inkabb mellozzetek ezt a dolgot es a kapcsolat is tul korai raer minimum 15 evesen...
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

bocsika neked rosszul irtam,az en hibam!!!!!!!
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

Jobban megkene gondoni.Sokszor ugy van hogy te azt gondolod hogy keszen allsz de amikor leakartok fekudni akkor megtortenhet h nm kellemes lenne hanem nagyon fajna attol fugg ha mar hasznaltal-e tampont.Szerintem meg varjatok vele ha szeretitek egymast akkor nem szexel kell kimutatni hanem par kedves szoval egykisebb csokkal de SZEXEL?Mar bocsi h igy megmondom de ha a baratod mondta nekem h fekudjetek le akkor nm szeret csak elszeretne veszteni a szuzesseget es ha megis lefekudnel es vlki megtudna akkor az ist mondhatja h kur............ vgy,na bocsika!!!!
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

Ez meg egy nagy hulyeseg.En is 12 eves vagyook de meg eszembe sem jutott szexelni.En arra kerem a tanacsotokat hogy 12 evesen adhatok a baratomnak egy kisebb csokot?Ti mit gondoltok?Alexandra
GIGI

GIGI ***** válasza több mint egy hónapja

Nem meglepő a kérés, ebben a rohanó és modern világban egyre gyakoribb, hogy "korán érnek" a fiatalok. Ugyan szerintem is korai a dolog, de ha mindenáron ez a vágyad, legalább védekezzetek!! - továbbá nem árt felkeresned egy nőgyógyászt (inkább a szeretkezés előtt, mint után) és ha jó a kapcsid a szüleiddel, beszélj velük a szexualitásról, elsősorban még ők (is) felelősek a tetteidért.
p.s

p.s * válasza több mint egy hónapja

Attól is függ h mióta jártok.Mert ha nemrégóta akkor még sztem várni kéne,de ha nem akkor beszéld meg vele.És ha rájössz h mégis várnikéne, aztán összetöri a szíved akkor már nemfogod bánni h nemfeküdtél le vele.Ehhez idő kell h megbízzál vkiben és tudd biztosra h szeret ő is téged (:
'אהבה'

'אהבה' *** válasza több mint egy hónapja

Miből gondolod hogy annyira szeretnél ?
Ebben a korban nagy problémát okozhat a nemi együttlét:
-egészségi és lelki sebet ejthet.
-nem tudom mennyire felvilágosult vagy ebben a témában ,de nem hiányozna egy gyermek hisz még te is az vagy.
Ez még várhatna ,szeressétek egymást a szívetekkel : )
rokki

rokki ** válasza több mint egy hónapja

Jajj, jajj .. Mindjárt hanyattesek. o.O
Most őszintén 12 ÉVESEN, hogy lehet olyan örült nagy vágyat érezni a szex iránt ? Nem bántásképp mondom ( én 15 vagyok ), de azért igazán elgondolkozhatnál ! 12 éves KISLÁNY vagy, a helyedben én még a barátnőimmel játszanék, nempedig a szexen járna az eszem .. Hát szomorú hova fejlődik a világ . most biztos úgy érzed, h én hülye vagyok, éshogy te igenis készen állsz a szexre, de hidd el nem így van ! Még igazándiból azt sem tudod, mi is a szex .. Mindenképpen várjál vele sztem. Úgy gondolom ez ráér még 17 évesen is, és akkor még mindig azt mondom, hogy igencsak korai. Nekem az a véleményem, h tizenévesen ne szexelni akárjál már. Még gyerek vagy 17 évesen is. Ha betöltöd a 18-at utána már nyugodtan lehet, nagykorú vagy .. De nem értem mire jó ez, h már 12 évesen összefekszem a " nagy ő " vel . A a szüleink ennyi idősen még barbiztak, eszükbe sem jutott szexelni...
torpilla

torpilla ***** válasza több mint egy hónapja

Szerintem várjál még vele. Ha ő is tényleg annyira szeret, akkor meg fogja érteni, hogy várni akarsz. Nagyon de nagyon fiatal vagy még.
Esetleg anyukáddal is megbeszélheted ezt a dolgot - már ha tudsz/szoktál ilyenekről beszélgetni vele.

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4629 pont

itsze

3835 pont

Future

3787 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3