• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

kikíí.

kikíí.*
kérdezte több mint egy hónapja

segítség.nem tudom mi van itt. mit tegyek?? és mi ez??átok vagy mi? szellem? segítség egyre rosszabb. és miért csak én veszem észre az egész családból? : / ahjj

velem sűrűn történnek furcsa dolgok kb.amióta az eszemet tudom.kiskoromba mikor egy nagy zöld színű házba laktunk a családdal mindig mikor beléptem megborzongtam mert nem az ,hogy ilyesztő volt hanem éreztem ,hogy van ott vki.még ha egyedül is voltam.történtek olyanok h ültem az asztalnál és be-ki kapcsolódott a a tv.majd elköltöztünk azt hittem,hogy nem lesz több ilyen.de csak rosszabb lett.már vot olyan,hogy arra keltem,hogy össze vissza húzogatja a puffot .és mikor megint elköltöztünk,még jobban éreztem ,hogy van vki velem.megint elköltöztünk.kevés a karakter,de hígyjétek el egyre rosszabb

címkék – keress hasonló kérdéseket!

szellemvilag

  • 9 válasz
 
Segítek

Segítek * válasza több mint egy hónapja

Szia! Ha vagy akkor a weboldalamon a facebook oldalt likold s írj oda, azonnal segíteni fogok! Eljőtt az én ídőm hogy segítsek másokon mert vanak képeségeim. Szoval írj a facebook oldalamon. Weboldalamon megtalálod! http://spiritusz.ucoz.hu
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

es ha azt akarod hogy tavozzon megkered hogy menjel el es mikor elmegy ,megkoszonod , ne felj , erezni fogod mikor nincs ott
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

bocsi , ezelott azt hittem hogy nekem is , neked is csak a kepzeleted de nem az .... a baratnom tud veluk beszelni es az ,, en " szellemem azert van itt hogy megvedjen , igy mondta ... szoval nem biztos hogy bantani akar ... lehet hogy csak megakar vedeni .... sok szerencset !
zsuzsika

zsuzsika * válasza több mint egy hónapja

szerintem is légy nyugodt először is,próbáld megérteni mit akar mondani,lehet egy halott család tagod aki elakar bucsúzni nem feltétlen a rosszra kell gondolni légy pozitív hiszen ő nem árthat neked,mármint nem gyilkol meg ilyenek ha érzi,hogy félsz annál jobban fog ilyesztgetni,mert abból a félelemből táplálkozik amit belőled nyer ki ezzel csak erősödik nem gyengül,légy nyugodt kérd meg a távozásra ne paraszt módon szépen nyugodtan közöld vele a te házad te otthonod ne zavarjon,és távozzon,szerintem ha egy szál gyertyát meg gyújtanál az nyugtatja a szellemeket.
DAndras

DAndras * válasza több mint egy hónapja

Úgy látom már több mint egy hónap eltelt azóta mióta írtad ezt, remélem még azért látod majd mit írok.

Először is: "Viselkedj Természetesen s semmiképpen se ijedj meg vagy félj, mert megérzik rajtad." szerintem ez hülyeség mert az érzéseket mint például a félelem, nem lehet egycsapásra elűzni, vagy színlelni, úgyis érzik rajtad.

Nálunk a családban is sok sok ilyen dolog előfordult már, aztán elmúltak idővel. ( szerintem azon múlik az egész, hogy mennyire tudod megérteni a dolgokat, mennyire foglalkozol velük). Most nemrégen megint előjöttek a családban és mondtak pár módot.

1.: Ezt épp a minap mesélték, és szerintem hatásos volt: Este mielőtt lefekszel, kérd meg Mihály arkangyalt, hogy hozza magával az angyalok seregét, és küldjön vissza mindenkit oda ahonnan jött, a végén köszönd meg neki. (Lehet hogy hülyeségnek hangzik egyeseknek, de szerintem hatásos)

2.: Sok hiedelemben van az is hogy a füstölő elűzi a rossz lelkeket. (Szerintem ez csak ideiglenesen működik, de úgy vettem észre ez is hatásos volt) Este mikor meggyújtottam, úgy éreztem tisztább a lakás és el tudtam aludni.

3.: Ha a nevezzük "szelemnek" nem túl erős, akkor meg is kérheted szépen hogy zavaró a jelenléte és legyen szíves távozzon, (nem káromkodva). FONTOS, a végén neki is köszönd meg szépen. ( ezt nem próbáltam csak hallottam )

Azt hiszem ennyi, remélem tudtam segíteni.
Üdv
Melinda

Melinda ** válasza több mint egy hónapja

Nem halt meg valakid a közelmúltban vagy az elmúlt években?
Ha igen, akkor ez normális. S megtalálod a megoldást rá.
Ha nem így van, akkor nem szabad elsiklanod ezek felett!!!
Igenis figyelned kell rájuk, mert bármelyik alkalommal komoly sérülést okozhatnak neked.
Lehetséges, hogy érzékeny lélek vagy és megérzed az ilyeneket, esetleg követ valaki "odaátról".
Ami a lényeg, törődnöd kell velük, valahogy meg kell mutatnod másoknak is ami veled történik.

Sok szerencsét!
Alexandra_tini

Alexandra_tini *** válasza több mint egy hónapja

Csak kepzelet!!!!!!!!!!!
Future

Future ***** válasza több mint egy hónapja

Viselkedj Természetesen s semmiképpen se ijedj meg vagy félj, mert megérzik rajtad. Csak tedd a dolgod és járj nyitott szemmel és elmével.
R.u.b.iii

R.u.b.iii * válasza több mint egy hónapja

Nekem nem szokott ennyire durva dolgom lenni de nekem is néha előfordul és soxor amikor egyedül vagyok~:S:S~hát a múltkor bnőmnél voltam és tudod hogy éjféltől egy vagy 2 óráig szellemek járnak és akkor egyszer elment egy szempillantásra az áram és a net is ugyanúgy jött vissza ahogy volt és a bnőm nem látott semmit :S:S szóval:S:S de nem beszélek róla senkinek mert azt hiszik hogy hazudok vagy nem tudom :S

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3