• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

dika

dika*
kérdezte több mint egy hónapja

sziasztok.hisztek a szellemekben?en igen.volt aki mar latott?

címkék – keress hasonló kérdéseket!

szellemvilag

  • 11 válasz
 
Szeréna <3

Szeréna <3 ** válasza több mint egy hónapja

Igen is léteznek akárki mondja hogy nem akkor is léteznek hiszen bennünk is ez van csak mi LÉLEK nek nevezzük ....
Segítek

Segítek * válasza több mint egy hónapja

Van. Léteznek! Kapcsolatban vagyok velűk. S azért vagyok most itt hogy segítsek nektek!!! spiritusz.ucoz.hu rá adásul én INGYEN!
Panda Mackó

Panda Mackó * válasza több mint egy hónapja

T.Leona
te aztán bátor vagy!büszke lehetsz magadra hogy így lenyugtattad V.-t! :)
egyébként szerintem is léteznek szellemek :)
lehet velem nem történt semmi olyan hogy hinnem kéne bennük, de valahogy érzem hogy vannak,léteznek, és arra várnak hogy (kicsit nyálasan hangzik :D) a lelkük megnyugodjanak, hogy utána békésen tovább léphessenek :)
T.Leona

T.Leona * válasza több mint egy hónapja

Szia!

Én is mindig hittem a szellemekben bár úgy voltam vele én sose látok egyetse hisz mindig kerestem őket de sose jöt össze.:/
Aztán fordult a helyzet nem én kerestem hanem ő engem.

2011.06.10.-én barátokal a szilasligeti időszakos hévmegáloban ültünk és beszélgetünk mikor furcsa érzés tört rám s lementem az alaguthoz látam egy alakot.Felmásztam a peremére s ott ültem és látam mi történt ott régebben.
Majd mikor elmontam atöbbieknek a melletem ülő barátnőm le akart ugrani nagy nehezen le rángatuk onnan de már nem önmaga volt de én valahogy tutam ki ő és néven szolitotam.
Igen megszálta őt egy szelem aki csak velem volt hajlando komunikálni de velem is elenségesen.Majd a másik barátnőm az alagut lábánál össze eset s sírt s kővel ütöte a fejét ő sem maga volt.Kiabált hogy miért ölted meg, engem szeretet.
Igen amit én látam és elmontam meg mutatkozot 2 barátnőm által.
Egy gyilkoságnak/balesetnek voltunk szemtanui bár nem ami időnkben.

Nem írom le a neveke. Ezért V lesz az egyik szellem L a másik.

V ott ült a hidnál barátjával mikor barátja be valota h megcsalta ,oda akart bujni v hez de V eltolta magátol és véletlenül le le eset a Srác.Akint nevezünk P nek,
Ekkor jöt képbe L aki ezt mind az alagutbol jövet láta s sírva eset őssze majd V és L egymásnak estek.Edig látama fejemben majd le játszodod majdnem az egész elötünk is csak mi ezt nem hagytuk mert nem tutuk mivan.
1 óra "műsor" után ujra visza kaptam mind2 barátnőmet akik nem emlékeztek semmire az elmult időböl. Ekkor tutuk téleg szellem megszálása alá kerültek.
-Mig megszálva voltak kideritetem h 2007. junius 14.ét írtunk.Vagyis V és L abban az időbe élték át ezt az egészet.
Ettöl a pénteki naptol kezdve mindennap ki mentem egyik barátomal s ott ültünk s vártuk hogy ujra legyen valami.Furcsa dolgok jártak a fejünkben s olykor éreztünk dolgokat.Gondolatok melyek nem a miénk volt.Le ugrom..meg akarok halni..miér teted...Szeretlek..stb stb..Ez mind 17:55 és 18:55 közöt volt.
Majd Pontosan tutma hova eset le P.teste hol ültek mi történt.De csak az én fejembe perget le minden egyes alkalomal mikor ott voltunk.
Eljöt a 2011 junisu 14 .e s ki jött ujra az egész bagázs.Éreztük hogy ez anap se átlagos. ISmét megszálta ugyan azt abarátnőmet V.
ott ült egy helbyen és sohajtozot melege volt látszot..De ez a nap egy esős hideg nap volt.Oda mentünk hozá de nem vet észre minket hozá értünk nem reagált.Ropogtata a kezét ami a barátnőnkre nem volt jelemző inen tutuk itt már V.ül.
V felált le mászot a hidrol és felment a hévmeg állóhoz mi sietünk utána.Egyik barátnőm be ált elé de ment továb mintha senki se álna elöte.
Mikor fel ért meg ált és nézelödöt én oda áltam elé s ekkor engem észre vet meg raggata a válamat és ráncigálni kezdet.MAjd elengedet és át ment a sínek tul oldalára megált s nézet.Utána mentem megfogta ismét a karom és ráncigálni kezdet mosolyogva és énis nevetem bár nem tudom miért, talána félem véget.
Majd elengedet a kezét az arcomra tete és azt monta látod?
Nem látam semit ekkor ő megkérdezte félsz? montam igen majd le gugolt és lerántot magával, megfogta a földet utánoztam majd megfogta amásik kezem.
- Látod?
-NEm
ekkor elindul a sinekfelé de jöt a hév visza huztuk barátaimal ekkor ujra abarátnőm volt egy percre majd V ujra visza tért.
Megkértem hogy ne arra menjünkhanem az alaguton keresztül.
Aztmonta csukjam be a szemem és le vezetet az alagutig megkérdeztem töle hoyg egyedül van e azt monta igen megkérdeztem hanyadikát írunk azt monta 2007.06.14. már énis azt éreztem hogy visza mentem az időben furcsa bizsergés öntöte el a testem és elmult minden félelmem meg bíztam V.ben annyira h meg is ölhetet volna.Hisz ez is benne volt a pakliban..mi van ha nemjó lélek.
Oda vezetet a falhoz ahol elöször látam az árnyat megfogta a kezem egyiket a falra tete amásikezem fogta s azt monta látod?
Montam nem..erre ő probáld meg s látam.
Látam hogy feletem egy srác ül szőkés barna haja volt melete egy lány szőke hajú..Amint montam ezeket ő azt monta igen.Halotam amint az alagutbol jön valaki egy barna hajú lány 16 év krüli.Látam hogy a srác át akarja ölelni V.de V eltolja magátol és srác le eset.V monta h látom a P.testét montam igen.Monta mutasam meg és megmutatam.Ekkor v ilyet szol csak enyit akartam.
ÉS visza kaptam barátnőmet aki csodálkozva nézet hogy föntröl hogy került le Én cska át öleltem őt.:)
De nem tutunk meg töbet mint edig csak azt h tölem vár el valamit.
Majd következő napokn is ki mentünk 3man. Az a barátnőm akit mindig meg szál.Én és egyik fiu barátunk.Féltünk csak ketten kimeni barátnőmel.

Ujra ott ültünk de már elmult az az idő amikor szokot történi a dolog de ugyéreztem maradnunk kell ekor ujra abarátnőmet megszálta aki ismét el ment és járkált az alagutba a homokba írkált de mikor Haveromal aki legyen J.oda mentünk le törölte.CSak egy keresztet látunk. Majd V. ismét felment utána mentem és egy lapot és tolat adtam kezébe elkezdted írni h küldjem el nem tutam kit meg kértem jöjön le velem a hidrol le jöt..a falra firkált valamit de tol nem fogot.MAjd a atam neki lapot s ujra írta küld el mondom kitt..rajzolt egy nyilat s J.mutatot.Felkültem J. a hidra ő onan kamerázot minket de v.még mindig nem beszélt le írtam neki h miért nem beszélerre ő mert itt van.Elkelet küldenem J. az alagut tul oldalára h bezséljen végre V.Ekkor V megkért h fogjam meg a P.kezét aki amint ő láta a földönveküt.Montam neki hogy nememegy erre ő de megy s ekkor ujr aéreztem azta bizsergést és amint nyultam a Test felé a hideget megfogtam akezét monta V. látod.Montam nem csak érzem...Ekkor V.azt monta enged el magad érezd.Ujra el kelet montanom azt anapot amit át élt h bizon benem.MEg kérdeztem mit akar azt monta azt akarja értsemmeg.Véletlen volt.Fel ált od ament a falhoz ahova ösze visza firkák voltak s egyre mutatot..Sírok volt oda írva megkérdeztemh sír azt monta igen.Majd felmentujr a hidra le ült ahol abarátnőm ült egy zsepkendőre azt írta visza adom a barátod és V. elment.
Majd el jöt a péntek ismét ki mentünk 3 man de most nem J. hoztam mert V. nagyon elenséges voltvele.Igy másik barátunk jöt ki velünk aki ugyszint velünk volt az elsőnél.Ott ültünk ismét és nemvolt semi érdekes mikor V.ujr ameg jelentés ávetebarátnőm felet az irányitást.Barátnőmzokogni kezdet s egy füzetre azt írta segits neki meg kérdeztem kinek nekem.nem akarok meghalni élni akarok.Miért halnál meg.mert aztmondja h önygilkos leszek meg fogok halni.Kéredeztemmiért nem bezsél aztmonta nem tud.S ekkor már teljesen át vette V.az uralmat s igy szolt meg fogom ölni.MEgfagyot körülötünk az idő ugy éreztem.
-Miért ölnéd meg? miért lenne neked ez jó
-NEm tudom de meg ölöm ő már az enyém.
-Ne öld meg...nem lesz jobb
-Miért ne öljem meg és ki ült a perem szélére meg kértem a barátomat menyen le az alagut elé és áljon alá hogy ne tudjon le ugrani.
-küld el onan a haverod
-NEm - maradj ott!
-Küld el!
-NEm nem hagyom h megöld se neked nem lesz jobb se senkinek
te nem egy gyilkos vagy az csak véletlen volt de ha őt meg ölöd akkor téleg azá válsz.Én bizok bened.
-NEm tudosz tenni semit ellene ő már az enyém ő is ezt akarja.
-NEm ő nem ezt akarja én tudom.
és tudomhogy te se ezt akarod tudomte jó vagy és bizom bened
hisz emgtanitotál arra hogy bizak magamban hisz nem hittem de mostmár hiszek és megtanitotál rá.DE ezt ne tedd bizmagadban.
-De már késő.
-Hát jó öld meg.
De én biztambenned azt hitem hogy te egy jó ember bocsánat nem monthatom ezt rád.Azt hitem te jó vagy de tévetem.Öld meg hisz ő is anyiszor akart öngyilkos leni mint itt bármeikünk.Felhuztama pulcsims megmutatam akezemneki nézd tele van vágásokal igen.anyiszor akartzam már öngyilkos lenni és most jővőhonapba megyek be egy olyan korházba ahol pszihés betegekel foglalkoznak.MOst nézd meg a te karod vagyis az ővét.Ő is anyiszor akart meg halni.ÉS tudod miért jötünk azona pénteken ide? hogy jól be baszunk mert nekünk már csak ez ad jó érzést.De te megjelentél és megakadájoztad.
Nyugotan legyél gyilkos te dolgod.De neőt öld meg.
HAd döntse el ő hogy mikor hal meg...mint ahogy te teted ano.
Ekkor visza ült és felhuta a lábát.
-Folytasd miért ne öljem meg.
-MErt nem ezt akarod mert etölneked nem lesz jóbb ha meg ölöd csak magad elen teszel.Inkább bocsás meg magadnak.Tudom hogy ezt akarod.
-Talán.
-V én bizom benned.MEgtudsz bocsájtani magadnak.
-Én is bizom benned.
-köszönöm.
Ekkor már teljesen be ült még egy hirtelen mozdulatal se tudot volna le ugrani.
-Miért pont engem választotál?
-mert tutam te meg értesz
-De miért?
-köszönöm
ekkor meg fogta akezem s ujra barátnőmet látam s nem V-t

Tutuk vége s nem lesz többé köztünk V. én átöleltem a barátnőm aki nem tuta h imént az életeétt mentetem meg.
Haza felé uton arrol bezsélgetünk h V. miért nem válaszol arra h miért én.Ekkor barátnőmilyet szol de válaszolt.Mondom nem..S igy szolt a barátnőm mert cska te érthetedmeg...Kiválasztot.

Háth ennyi az egész sztori.
Ma 5 éve Hogy V. meghalt.LEugrot a hidrol.
ÉS ma ismét ki megyünk elbucsuzni tölevégleg és reméljük sikerült megbocsájtnai magának s boldogmár hisz rá fér.

Bevalom megkedveltem:/
De ez van:).

Sajnos nem tudom olyan részletesen le írni ahoyg történt:/CSak nagy vonalakba de a lényeg ott van:)

Bocsánat az írás hibákért:/


Zsuzsii

Zsuzsii * válasza több mint egy hónapja

IGEN léteznek ! Én az iskola társammal kutattunk is utánuk beszéltünk velük de ők csak ártatlan lelkek, és honnan tudjátok hogy nicnsnennek? Ők igen is léteznek körülöttünk élnek és figyelnek minket !
DAndras

DAndras * válasza több mint egy hónapja

Én mikor kisebb voltam, 5 éves, meghalt a nagypapám. Abban az évben karácsonykor este felkeltem, ismeretlen okból és láttam őt. Még ma is tisztán emlékszem rá pedig már eltelt 15 év. Nem egyben láttam őt mint egy embert hanem hmmm... lehet hogy hülyén hangzik de egy ilyen képet láttam ovális arany kerettel, és kék háttérrel, és egy ilyen portré képhez tudnám hasonlítani.
Na mindegy tehát a papám fejét ábrázolta és ő beszélt hozzám, viszont arra már nem emlékszem, hogy mit mondott. o.0

Amúgy a szellemek annyit engednek láttatni magukból amennyit el tud az ember viselni (Mindegy, hogy az éppen "rossz" avagy "jó"). Tehát, hogyha nem hiszel benne, soha nem is fogsz látni egyet sem, mert nem tudnád elviselni / feldolgozni.
R.u.b.iii

R.u.b.iii * válasza több mint egy hónapja

Szerintem igenis vannak Kikíível vagyok ....:D
R.u.b.iii

R.u.b.iii * válasza több mint egy hónapja

Szerintem igen is vannak aki nem érzi az miért állítja hgy nincsenek kipróbáljuk???????tudok olyan sztorit is amelyik eggyik ismerősömmel történt jahh és ha nem hiszitek próbáljátok ki öljétek meg magatokat és nézzük hogy aztán még szellemként hol fogtok megjelenni .........
kikíí.

kikíí. * válasza több mint egy hónapja

sziasztok!
sztem bizony is vannak,nem egyszer láttam!és velem történnek is dolgok.Szóval sztem vannak.Csak lehet ,hogy egyesek nem bírják azt elhinni amit még sosem láttak,vagy éreztek.De mindenki azt hiszi amit szeretne.
Killo

Killo * válasza több mint egy hónapja

Lillával egyetértek ! ; ) Szellemek nem léteznek .
Lilla

Lilla * válasza több mint egy hónapja

nem hiszek bennük, mert nincsenek !

A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3