• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

Future

Future*****
kérdezte több mint egy hónapja

Mit tudsz a H1N1 vírusról?

Szerintem nem véletlen a vírus Magyarországra való bejövetele. Meggyőződésem,hogy a magyarokat akarják irtani,mert valakinek kell a helyünk..

A kérdésre adott legjobb válasz

Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja

Aktuális:/ Fejtegetések a védőoltásokról
2009. 08. 03.


Védőoltás
Azt mondják, a lottó egyfajta adó, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek a matematikához. Hasonlóan, az influenza védőoltás egy adó, amit azok fizetnek meg, akik nem értenek az egészséghez.

Nehéz olyan dolgot megemlíteni, amely miatt nem haltak meg többen, mint az ún. "sertésinfluenzában". Mégis, az embereket ezzel ijesztgetik. A szörnyű betegség "terjedését" internetes térképeken jelzik, egy-egy halálesetről a világ összes médiuma kitartóan értekezik.

A víruskutatókat is meglepte, hogy a malacvírus genetikai térképe három földrajzi területről kimutatható elemeket tartalmazott: Észak-Amerika, Európa és Ázsia. Emiatt a "furcsa véletlen" miatt nevezték el repülő vírusnak.

Felmerül tehát a kérdés, hogy ha a vírus nem természetes, hanem mesterséges eredetű, akkor kinek állt érdekében a "szabadon engedése"? Dr. Russel Blaylock idegsebész a következő megjegyzéseket fűzte az esethez:

"Az első sertés-influenza eset kitörésekor a hadseregben szolgáltam. A katonákat kötelezően beoltották az ellenszérummal. Én mint orvostiszt megtagadtam az oltást, amiért majdnem hadbíróság elé állítottak, de akkor a hadseregnek éppen nem volt szüksége rossz sajtóra. A beoltottak között 500 esetben fordult elő a Guillain-Barré syndroma, de nem a sertésinfluenza, hanem az oltás következtében (Kinek jut most eszébe az, vajon a Guillain-Barré syndromát miért ilyen szép elnevezéssel tisztelték meg, és miért nem inkább a beszédesebb Mérgező Védőoltás Szindróma" nevet kapta? Hát nem érdekes?). Az 500 áldozatból 25-en meghaltak, mire Ford akkori elnök felszólított a lakosság tömeges beoltására. A vírusnak persze különböző törzsei vannak, H1N1, H1N2, H3N1, H3N2 and H2N3. A H1N1 disznókban akkor sem terjed át egy másik állatra, ha közvetlenül a disznóba fecskendezik a vírust, sőt a sertésbe oltott vírus virulenciája, sz aporodó képessége csökken! A SARS vírushoz és a madárinfluenzához hasonlóan ez is egy nagy humbug. Fogyasszunk D3 vitamint, Béta-glukánt (ez egy immunerősítő - a ford. megjegyzése) és nem lesz semmi bajunk."

Foglalkoztat valakit az, hogy Földünkön percenként többen halnak éhen, mint ahányan valaha is belehaltak vagy fognak halni a "sertés-influenzába"? A gyógyszerrezisztens tuberkulózis baktérium évente MILLIÓS számú áldozatairól is kevesen tudnak, hiszen ott nem mutatható ki gyógyszeripari érdek - ha lenne is olyan antibiotikum, amely ellen nem tud rezisztenciát kialakítani a TBC baktérium, a szerencsétlenek nagy része akkor sem tudná azt megvenni, mert a földi javak hihetetlen egyenlőtlenül oszlanak meg.

Hányan hallottak például arról (olyanok, akik nem itt olvasták), hogy egy férfi 1.000.000.000 dollárt ajánlott fel aranyban az influenza-vakcinát támogatóknak, az orvosoknak vagy bárkinek, aki bebizonyítja, hogy a malac-influenza védőoltás hatásosabb, mint a gyógyszerlobbi által agyonhallgatott alternatív készítmények, a BionaidT vagy a ZeohealT ??

De maradjunk a tények talaján, és vizsgáljuk meg, mi az amit a tájékoztatóipar el akar titkolni előlünk:

. 1. A védőoltás előállítása tömegméretekben zajlott már akkor, amikor még egyetlen emberen sem próbálták ki a "védőoltást". Az emberek tehát minimum kísérleti állatok ebben az esetben, és akkor még jó szándékúak voltunk...

2. A sertésinfluenza "védőoltás" veszélyes hatásfokozó szereket tartalmaz, amelyek a testben gyulladásos folyamatokat okoznak. Azt gyanítják, ezek hozzák létre az autizmust és más idegrendszeri rendellenességeket.

3. A sertésinfluenza "védőoltás" valójában fokozza annak veszélyét, hogy belehalunk a sertésinfluenzába, mert módosítja vagy csökkenti szervezetünk immun-képességeit. Csak megjegyezzük, hogy semmiféle tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a hagyományos (szezonális influenza elleni) védőoltásoknak bármiféle komolyabb védőhatása lenne.

4. Az orvosoknak a mai napig nincs fogalmuk arról, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni "védőoltás" következtében miért bénult meg annyi ember. Ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a mostani "új védőoltás" okoz-e majd hasonló rettenetes mellékhatásokat. (nem beszélve arról, hogy nem is tesztelték)

5. Ha a sertésinfluenza elleni "védőoltás" megöli majd valamelyikünket, a gyógyszergyártó vállalatok nem tehetők felelőssé. Az amerikai kormányzat teljes, felelősség alóli (biankó) felmentést garantált számukra a védőoltások tekintetében. (ez mondjuk nem feltétlenül fogja ösztönözni őket, hogy biztonságosabb védőoltásokat gyártsanak) Itt jut eszembe egy kis privát báj, hogy mennyire vigyáznak - egyébként - az egészségünkre: tudta valaki, hogy TILOS feltüntetni az élelmiszereken, ha génkezelt anyagot tartalmaznak?

6. Semmilyen sertésinfluenza elleni "védőoltás" nem véd annyira az influenza ellen, mint a D vitamin. A kormányzat, az FDA és a nagy gyógyszergyártók csak remélik, hogy ez nem jut az emberek tudomására.

7. A gyógyszergyárak milliárd dolláros haszonra tesznek szert a "védőoltások" gyártásával. Ez a pénz akkor is a mi zsebünkből kerül hozzájuk, ha ezzel sokan nincsenek tisztában.

A sor persze folytatható lenne, de a cél nem a média tudatformáló munkájának a kritizálása, hiszen őket ezért fizetik, hanem az alulinformált emberek tájékoztatása. Ha a beoltott emberek elkezdenek majd nagy számban elpusztulni, az orvosok majd meg fogják magyarázni, hogy mennyivel kevesebben haltak így meg, mintha nem lettek volna beoltva. Vajon, be tudja majd valaki bizonyítani ennek az állításnak az ellenkezőjét?

Az elkövetkező hónapokban valószínűleg tovább folytatódó sertésinfluenza hisztériának azért lesz majd hasznos eredménye is. Egyszerűen lehet majd azonosítani az agyhalott embereket. Ha lehetne, a kormányzatok urai biztosan megjelölnék ezeket a pompás példányokat kék-festékkel, hiszen az életben maradt egyedek később is remekül felhasználhatók lesznek céljaikhoz.

Aggodalomra persze nincs ok, hiszen a verebek azt csiripelik, hogy a malacos beoltásosdi csak a "B" terv része, és csak akkor valósítják meg, ha az "A" terv, tehát az országokon belül kirobbantott polgárháború, nem jár sikerrel.

Mi ennek az egésznek a tanulsága? Rámutat arra, milyen sötétségben tartanak bennünket a hatalom urai. Mivel életünk folyamatos döntésekből áll, törekedni kell arra, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél több és pontosabb információ áll rendelkezésünkre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy döntésünk tudatos lesz, és az eredmény nem a luciferi erőket szolgálja, hanem bennünket segít közelebb a Világossághoz. Ámen!Megkésett gondolatok:

Sok tisztességes ember nem képes elhinni, hogy ezt meg merik csinálni velünk és gyermekeinkkel vagy szüleinkkel, mondván, hogy "csak nem tösznek mán ilyet velünk". Kérem, rossz hírem van: még ilyenebbet is megtesznek. Bizonyítékok tömege van arra, hogy az újszülötteknek és csecsemőknek beadott kötelező (!) védőoltások megbetegítik a gyermekek nagy részét. Az immunrendszert tönkretevő és idegrendszeri károsodást okozó "kötelező védőoltások" (mik ellen is védenek, szedjük csak össze! ...) alkalmazásának "eredményeként" az elmúlt 25 évben ugrásszerűen, sokszorosára nőtt a következményeket megszenvedő gyermekek száma. Igaz, hogy 1000 fiatalból "csak" hat az autista a hivatalos statisztika szerint, de ne feledjük, hogy az autizmus csak az EGYIK következménye a "védőoltásoknak".

Nézzük a részleteket:

1. A kötelező oltások túl fiatal korban történő alkalmazása semmi olyan ellen nem véd meg, amit ne lehetne pótolni később egy kis antibiotikummal vagy más kezeléssel (ha szükségessé válna ilyesmi), viszont garantáltan tönkreteszi a sejtes immunválasz képességét, ami miatt aztán a picik sokkal fogékonyabbak lesznek minden megbetegedésre.

2. Az országok nagy részében az oltóanyagot higany alapú mérgező vegyülettel, a Thimerosal-lal tartósítják. (Ez egy idegméreg, amit néhány országban, pl. az oroszoknál már 20 éve betiltottak, aminek meg is van a - pozitív - eredménye).

3. Elhallgatják a kedvezőtlen kísérletek eredményeit, pl. azt, hogy a Thimerosal korai tesztelésekor a 22 kísérleti alany mindegyike heteken belül meghalt.

4. A kialakulatlan vér-agy gáttal rendelkező csecsemőknél a higany könnyedén bejut a központi idegrendszerbe (az agyba) és kifejtheti "áldásos tevékenységét". A csecsemőknek beadott higanymennyiség egyébként a megengedett napi egészségügyi határértéknek kb. a 100-szorosa.

5. Az USA-ban hivatalosan félmillió autista gyermeket tartanak nyilván, de évente 40.000-rel nő a számuk!

Hogy miért teszik ezt szándékosan a lakosság egy részével, az jogos kérdés, de nem ehhez a témához tartozik. Ha valaki továbbra is azt hiszi, hogy a kötelező védőoltások ártalmatlanok, tiszteletben tartjuk a hitét. Aki viszont TUDNI szeretne, olvassa el vagy fordíttassa le ismerősével pl. ezt az angol nyelvű összefoglalót, hogy több ismerethez jusson. Vigyázzunk arra, hogy a véleményünk kialakításánál milyen forrásokra támaszkodunk, mert egy olyan országban, ahol a miniszterek és magasrangú vezetők úgy hazudnak, mint a vízfolyás, nem szabad semmit sem készpénznek venni!Forrás: http://hunicillin.freeblog.hu/archives/2009/08/01/Vedooltas/címkék – keress hasonló kérdéseket!

Már itt van Magyarországon..

  • 4 válasz
 
Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja


future *****

Amitől félünk, az bekövetkezik, nem kell félni.

-Napozás
-Vitaminok, lásd lentebb
-tiszta kezek!!!!
-orr-száj maszk, ha tényleg jönne.

Future

Future ***** válasza több mint egy hónapja

A H1N1 vírus vakcináját elkezdték teszteli az embereken. Most túl nagy a csend az országban, de az ősszel minden megváltozik. Nem tudom hogy, de nem fogunk neki örülni. Arról nem is beszélve,hogy az őszi időjárás,még inkább kedvez a vírus elterjedésének.
Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja

Aktuális:/ Fejtegetések a védőoltásokról
2009. 08. 03.


Védőoltás
Azt mondják, a lottó egyfajta adó, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek a matematikához. Hasonlóan, az influenza védőoltás egy adó, amit azok fizetnek meg, akik nem értenek az egészséghez.

Nehéz olyan dolgot megemlíteni, amely miatt nem haltak meg többen, mint az ún. "sertésinfluenzában". Mégis, az embereket ezzel ijesztgetik. A szörnyű betegség "terjedését" internetes térképeken jelzik, egy-egy halálesetről a világ összes médiuma kitartóan értekezik.

A víruskutatókat is meglepte, hogy a malacvírus genetikai térképe három földrajzi területről kimutatható elemeket tartalmazott: Észak-Amerika, Európa és Ázsia. Emiatt a "furcsa véletlen" miatt nevezték el repülő vírusnak.

Felmerül tehát a kérdés, hogy ha a vírus nem természetes, hanem mesterséges eredetű, akkor kinek állt érdekében a "szabadon engedése"? Dr. Russel Blaylock idegsebész a következő megjegyzéseket fűzte az esethez:

"Az első sertés-influenza eset kitörésekor a hadseregben szolgáltam. A katonákat kötelezően beoltották az ellenszérummal. Én mint orvostiszt megtagadtam az oltást, amiért majdnem hadbíróság elé állítottak, de akkor a hadseregnek éppen nem volt szüksége rossz sajtóra. A beoltottak között 500 esetben fordult elő a Guillain-Barré syndroma, de nem a sertésinfluenza, hanem az oltás következtében (Kinek jut most eszébe az, vajon a Guillain-Barré syndromát miért ilyen szép elnevezéssel tisztelték meg, és miért nem inkább a beszédesebb Mérgező Védőoltás Szindróma" nevet kapta? Hát nem érdekes?). Az 500 áldozatból 25-en meghaltak, mire Ford akkori elnök felszólított a lakosság tömeges beoltására. A vírusnak persze különböző törzsei vannak, H1N1, H1N2, H3N1, H3N2 and H2N3. A H1N1 disznókban akkor sem terjed át egy másik állatra, ha közvetlenül a disznóba fecskendezik a vírust, sőt a sertésbe oltott vírus virulenciája, sz aporodó képessége csökken! A SARS vírushoz és a madárinfluenzához hasonlóan ez is egy nagy humbug. Fogyasszunk D3 vitamint, Béta-glukánt (ez egy immunerősítő - a ford. megjegyzése) és nem lesz semmi bajunk."

Foglalkoztat valakit az, hogy Földünkön percenként többen halnak éhen, mint ahányan valaha is belehaltak vagy fognak halni a "sertés-influenzába"? A gyógyszerrezisztens tuberkulózis baktérium évente MILLIÓS számú áldozatairól is kevesen tudnak, hiszen ott nem mutatható ki gyógyszeripari érdek - ha lenne is olyan antibiotikum, amely ellen nem tud rezisztenciát kialakítani a TBC baktérium, a szerencsétlenek nagy része akkor sem tudná azt megvenni, mert a földi javak hihetetlen egyenlőtlenül oszlanak meg.

Hányan hallottak például arról (olyanok, akik nem itt olvasták), hogy egy férfi 1.000.000.000 dollárt ajánlott fel aranyban az influenza-vakcinát támogatóknak, az orvosoknak vagy bárkinek, aki bebizonyítja, hogy a malac-influenza védőoltás hatásosabb, mint a gyógyszerlobbi által agyonhallgatott alternatív készítmények, a BionaidT vagy a ZeohealT ??

De maradjunk a tények talaján, és vizsgáljuk meg, mi az amit a tájékoztatóipar el akar titkolni előlünk:

. 1. A védőoltás előállítása tömegméretekben zajlott már akkor, amikor még egyetlen emberen sem próbálták ki a "védőoltást". Az emberek tehát minimum kísérleti állatok ebben az esetben, és akkor még jó szándékúak voltunk...

2. A sertésinfluenza "védőoltás" veszélyes hatásfokozó szereket tartalmaz, amelyek a testben gyulladásos folyamatokat okoznak. Azt gyanítják, ezek hozzák létre az autizmust és más idegrendszeri rendellenességeket.

3. A sertésinfluenza "védőoltás" valójában fokozza annak veszélyét, hogy belehalunk a sertésinfluenzába, mert módosítja vagy csökkenti szervezetünk immun-képességeit. Csak megjegyezzük, hogy semmiféle tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a hagyományos (szezonális influenza elleni) védőoltásoknak bármiféle komolyabb védőhatása lenne.

4. Az orvosoknak a mai napig nincs fogalmuk arról, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni "védőoltás" következtében miért bénult meg annyi ember. Ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a mostani "új védőoltás" okoz-e majd hasonló rettenetes mellékhatásokat. (nem beszélve arról, hogy nem is tesztelték)

5. Ha a sertésinfluenza elleni "védőoltás" megöli majd valamelyikünket, a gyógyszergyártó vállalatok nem tehetők felelőssé. Az amerikai kormányzat teljes, felelősség alóli (biankó) felmentést garantált számukra a védőoltások tekintetében. (ez mondjuk nem feltétlenül fogja ösztönözni őket, hogy biztonságosabb védőoltásokat gyártsanak) Itt jut eszembe egy kis privát báj, hogy mennyire vigyáznak - egyébként - az egészségünkre: tudta valaki, hogy TILOS feltüntetni az élelmiszereken, ha génkezelt anyagot tartalmaznak?

6. Semmilyen sertésinfluenza elleni "védőoltás" nem véd annyira az influenza ellen, mint a D vitamin. A kormányzat, az FDA és a nagy gyógyszergyártók csak remélik, hogy ez nem jut az emberek tudomására.

7. A gyógyszergyárak milliárd dolláros haszonra tesznek szert a "védőoltások" gyártásával. Ez a pénz akkor is a mi zsebünkből kerül hozzájuk, ha ezzel sokan nincsenek tisztában.

A sor persze folytatható lenne, de a cél nem a média tudatformáló munkájának a kritizálása, hiszen őket ezért fizetik, hanem az alulinformált emberek tájékoztatása. Ha a beoltott emberek elkezdenek majd nagy számban elpusztulni, az orvosok majd meg fogják magyarázni, hogy mennyivel kevesebben haltak így meg, mintha nem lettek volna beoltva. Vajon, be tudja majd valaki bizonyítani ennek az állításnak az ellenkezőjét?

Az elkövetkező hónapokban valószínűleg tovább folytatódó sertésinfluenza hisztériának azért lesz majd hasznos eredménye is. Egyszerűen lehet majd azonosítani az agyhalott embereket. Ha lehetne, a kormányzatok urai biztosan megjelölnék ezeket a pompás példányokat kék-festékkel, hiszen az életben maradt egyedek később is remekül felhasználhatók lesznek céljaikhoz.

Aggodalomra persze nincs ok, hiszen a verebek azt csiripelik, hogy a malacos beoltásosdi csak a "B" terv része, és csak akkor valósítják meg, ha az "A" terv, tehát az országokon belül kirobbantott polgárháború, nem jár sikerrel.

Mi ennek az egésznek a tanulsága? Rámutat arra, milyen sötétségben tartanak bennünket a hatalom urai. Mivel életünk folyamatos döntésekből áll, törekedni kell arra, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél több és pontosabb információ áll rendelkezésünkre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy döntésünk tudatos lesz, és az eredmény nem a luciferi erőket szolgálja, hanem bennünket segít közelebb a Világossághoz. Ámen!Megkésett gondolatok:

Sok tisztességes ember nem képes elhinni, hogy ezt meg merik csinálni velünk és gyermekeinkkel vagy szüleinkkel, mondván, hogy "csak nem tösznek mán ilyet velünk". Kérem, rossz hírem van: még ilyenebbet is megtesznek. Bizonyítékok tömege van arra, hogy az újszülötteknek és csecsemőknek beadott kötelező (!) védőoltások megbetegítik a gyermekek nagy részét. Az immunrendszert tönkretevő és idegrendszeri károsodást okozó "kötelező védőoltások" (mik ellen is védenek, szedjük csak össze! ...) alkalmazásának "eredményeként" az elmúlt 25 évben ugrásszerűen, sokszorosára nőtt a következményeket megszenvedő gyermekek száma. Igaz, hogy 1000 fiatalból "csak" hat az autista a hivatalos statisztika szerint, de ne feledjük, hogy az autizmus csak az EGYIK következménye a "védőoltásoknak".

Nézzük a részleteket:

1. A kötelező oltások túl fiatal korban történő alkalmazása semmi olyan ellen nem véd meg, amit ne lehetne pótolni később egy kis antibiotikummal vagy más kezeléssel (ha szükségessé válna ilyesmi), viszont garantáltan tönkreteszi a sejtes immunválasz képességét, ami miatt aztán a picik sokkal fogékonyabbak lesznek minden megbetegedésre.

2. Az országok nagy részében az oltóanyagot higany alapú mérgező vegyülettel, a Thimerosal-lal tartósítják. (Ez egy idegméreg, amit néhány országban, pl. az oroszoknál már 20 éve betiltottak, aminek meg is van a - pozitív - eredménye).

3. Elhallgatják a kedvezőtlen kísérletek eredményeit, pl. azt, hogy a Thimerosal korai tesztelésekor a 22 kísérleti alany mindegyike heteken belül meghalt.

4. A kialakulatlan vér-agy gáttal rendelkező csecsemőknél a higany könnyedén bejut a központi idegrendszerbe (az agyba) és kifejtheti "áldásos tevékenységét". A csecsemőknek beadott higanymennyiség egyébként a megengedett napi egészségügyi határértéknek kb. a 100-szorosa.

5. Az USA-ban hivatalosan félmillió autista gyermeket tartanak nyilván, de évente 40.000-rel nő a számuk!

Hogy miért teszik ezt szándékosan a lakosság egy részével, az jogos kérdés, de nem ehhez a témához tartozik. Ha valaki továbbra is azt hiszi, hogy a kötelező védőoltások ártalmatlanok, tiszteletben tartjuk a hitét. Aki viszont TUDNI szeretne, olvassa el vagy fordíttassa le ismerősével pl. ezt az angol nyelvű összefoglalót, hogy több ismerethez jusson. Vigyázzunk arra, hogy a véleményünk kialakításánál milyen forrásokra támaszkodunk, mert egy olyan országban, ahol a miniszterek és magasrangú vezetők úgy hazudnak, mint a vízfolyás, nem szabad semmit sem készpénznek venni!Forrás: http://hunicillin.freeblog.hu/archives/2009/08/01/Vedooltas/Kelly

Kelly ***** válasza több mint egy hónapja

Ezt felejtsd el. :-)

Nem itt van a kiindulási góc,
ide csak behurcolják.

TISZTA KEZEK, és máris nem szabad pánikolni.

Szerintem jó biznisz valakiknek.A válaszadáshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4628 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna


regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3