• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

Tedd a kedvenceid közé!
Vedd ki a kedvenceidből

A kiválasztott címkével jelölt kérdések listája

Léteznek olyan lányok, akiknek nem számít a külső?

TheBoss kérdezte
több mint egy hónapja

Család, barátság / Szingli

Egy rettenetesen ronda fiú vagyok.. Komárom-Esztergom megyében élek a szüleimmel.... Már nagyon szeretnék egy barátnőt, de a külsőm miatt egy lány sem akar tőlem semmit.......... Az összes lány kigúnyol és elutasít........... Esetleg vannak olyan lányok, akiknek nem számít annyira a külső, és ismerkednének is velem kapcsolat céljából?....... Lehetőleg olyanok, akik Komárom-Esztergom megye környékén, illetve a közelben laknak.. 20/F 

1.5 eves nemetjuhasz kutyamat orokbe fogadtuk 2 honapja egy allat menhelyrol.Probalom szoktatni a kertbe, mivel allandoan bent akar lenni. Nehany tanacs?

aqua69 kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

A kutya fel minden fele zajoktol dorges villamlas tuzijatek stb.Ezert nehez kint tartani mert igen panikba esik es kenytelen vagyok beengedni ejszaka. Nappal nincs gond ,de akkor is allandoan az ajto elott ul es figyel mikor engedem be.Elfogadott vezernek figyel ram es probal minden parancsra cselekedni. Elozmeny: meilott befogadtuk nem tudtak rola semmit valaki megtalalta es bevitte a menhelyre ahol vegul is meglattuk es megszerettuk. Ha gyerek van a kozelben igen izgatott lesz es szeretne odamenni es jatszani. A kutyus szelid baratsagos! De valami tortenhetett mert a felelem benne van. 

Hogyan tanítsam meg a német juhász kutyámat?

Alexandra01 kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Sziasztok! A német juhász kutyámat nem tudom arra megtanítani, hogy ne harapjon és ne szedje le illetve ne lyukassza ki azt a ruhát ami éppen rajtam van? Nem hallgat rám. (17,5 hetes, szuka) A többi utasítást tudja pl.: ül, marad, fekszik, lábhoz, stb. Csak ezt nem. Segítsetek kérlek. Üdv Alexandra01 

hogy lehet a kutya lázát megmérni?

agaszi kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

 

spanielem nem tud kakálni.mit tegyeh?

agaszi kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

 

kolyok kutya nevelese, tanitasa

Borisz kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Nekem van egy 6 honapos nemetjuhaszom korahoz kepest elg nagytestu es nagyon jatekos. elkezdtem vele tanitatni a porazon valo setalast meg ulest de nem hajlando szotfogadni. de ha fogom a jatekat akkor egybol ugrik es szalad utana es egyszer ketszer vissza is adja. ja meg maniaja az hogy allandoan felugral mindenkire. mit kene csinalnom ahoz hogy egy kicsit neveltebb legyen? 

Miért folytja meg a kutya kiscicát.?

viktoria62 kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Van egy puli kutyánk. Most már több mint öt éve találtuk,és felneveltük,beteg lett amikor megtaláltuk ápoltuk,meg gyógyult. Szeretjük. A lakásba is bejáratos. Az elmúlt hetekben borzasztó dolgokat művelt,megette az unokák két tengerimalacát. Tegnap pedig egy kb. három hónapos kandúr cicát fojtott meg. El nem tudjuk képzelni,hogy mi az oka ennek. Igaz fogott már patkányt a ház körül,de hát az más. Macskánk pedig korábban is volt. Ha valaki érti a kutyák lelkivilágát próbálja megmagyarázni,hogy mi tőrtét mi aranyos pulinkkal?  

Állandóan megugatja. Miért?

Annagazdi kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Sziasztok! Van egy 7 és fél éves Pekingi Palota Pincsink. Általában az idegeneket jól megugatja, de ez így is van rendjén, akiket ismer azokat elfogadja és nem veszekszik velük. Viszont jár hozzánk egy barátunk akit a kutya egészen kicsi korától kezdve ismer és még is Őt minden alkalommal nagyon ugatja és támadó pozíciót vesz fel vele szemben. Pedig sosem bántotta. Nagyon nehezen nyugszik meg a kutya, csak akkor ha nehezen magához hívja és megsimogatja, de akkor is van hogy fél óra után újra kezdi az ugatást. Miért? Mit csináljak vele, hogy elfogadja Őt? 

mennyi mostanaban a nemetjuhasz kojok?

sanyi kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

azt szeretnem kerdezni menyier lehet eladni a nemetjuhasz kutyat vagy venni? 

Mennyi ideig vemhes egy kutyus?

szamóca kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Elvileg lesznek kiskutyái a 11 éves szálkásszőrű tacsimnak és ki szeretném számolni mikorra jönnek a csöppségek.  

adhatok 2 éves kutyának új nevet???

Nelli kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Sziasztok! Szerintetek adhatok új nevet 2 éves kutyának aki most került hozzánk??? 

Miért dugják ki és hagyják úgy jóideig a kutyák a nyelvüket??

GIGI kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

A kutyám néha kidugja a nyelvét kb.: 0,5 - 1 cm-re és úgyhagyja, van hogy félórára is. De nem liheg, a szája csukva van. Olyan, mintha csúfolódna az ember és épp egy picit dugja ki a nyelve végét. Miért csinálják ezt az ebek? 

Mit csinálhatnék a kutyáimmal?

Tónia kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Van két imádnivaló Golden retriever kutyám.Nincs sok bajom velük,de sajnos mindent megrágnak amihez hozzáférnek.Kerítést kellett csinálni,hogy lehessenek virágaim.Legújabban az autóink redszámtábláit szemelték ki maguknak.Éjszakára már el vannak zárva mert a legtöbb rosszaságot akkor követik el.Szeretném megtudni,másoknak is van-e hasonló problémájuk?Hatásosak a riasztó oldatok?Van belőlük kültéri használatra is?Előre is kösz a válaszokat!  

Van törvény arra vonatkozóan, hogy egy talált kutya a megtalálás időpontjától számítva mennyi idő elteltével tekinthető a sajátomnak??

GIGI kérdezte
több mint egy hónapja

Állat / Kutya

Tegyük fel, hogy talál az ember egy kutyust (fajtiszta kutyust) az utcán. Majd elviszi állatorvoshoz, megnézeti van-e baja, mivel nincs chip a kutyusban, utánanézet a valódi gazdinak minden módon (törzskönyv szám alapján a fülben, hirdetéseket ad fel a neten, szóróanyagot ragasztgat ki az utcán a hely közelében, ahol megtalálta, stb.). A gazdi ha nem található mindezekután sem, akkor egy idő után uj gazdi/örökbefogadó kell. Ez mikortól lehetséges, mondjuk napokban meghatározva? Van erre vonatkozó törvény vagy rendelet, előírás? 

1 2

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4625 pont

itsze

3834 pont

Future

3786 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1462 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna

 

regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3