• Csatlakozz!
  • Bejelentkezés
  • Kövesd a memót a twitteren!
  • Bejelentkezés facebookkal

Kategóriák

Válassz kategóriát az egyszerűbb böngészéshez!

 

Hirdetés

Tedd a kedvenceid közé!
Vedd ki a kedvenceidből

például „JOBBIK NYER 4 ÉV MULVA?

A kiválasztott címkével jelölt kérdések listája

Valaki segítsen "eltünt" az önbizalmam?:(

Száni:$ kérdezte
több mint egy hónapja

Egészség / Egyéb egészség

Segítség! Mit tegyek? Most lettem gimis 9.-es és eddig sem volt nagyon önbizalmam,de mostmár annyi se.Van egy osztálytársam lány aki nagyon nagoyn szép! és én vagyok az ő majdnem h legjobb barátnője és miden fiú oda van érte meg midnenki mondja h miylen szép és mikor még év eleje volt akkor fül tanúja voltam egy ilyen párbeszédnek: -Hát igen a szép lány mellett ott aza fehér polós csúnyaság! És ez nagyon roszz volt vki segítsen h nyerjem visszaa ..:(! 

Szeretnél benne lakni?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Környezet / Egyéb környezet

http://hvg.hu/Tudomany/20060810malmo.aspx 

Mi a véleményed a H1N1 körüli média felhajtásról?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Egészség / Egészség-betegség

"A média hallgat, az FBI nyomoz." Érdemes alaposan tanulmányozni az alábbi linket. Mi folyik a világban? http://alternativgyogyaszat.network.hu/blog/gyogyitasrol-maskepp-klub-hirei/jo-ha-tudjuk  

Hogyan lehet gyorsan meggazdagodni? Ha sok pénzed lenne, milyen részvényeket, vagy értékpapírokat vásárolnál?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Üzlet, gazdaság / Tőzsde

„ Nem tudom megmondani, hogy hogyan gazdagodhat meg gyorsan. Csak azt tudom megmondani, hogy hogyan fog elszegényedni – azáltal, hogy meg próbál gyorsan meggazdagodni.” André Kostolany (1906-1999) Magyar tőzsdeguru Ő tudott valamit?  

Ismered önmagadat?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Ezotéria / Felemelkedett mesterek

"Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás." - Márai Sándor -  

"A kérdésre adott legjobb válasz" hogyan működik? Ki dönti el?

Nekem is nagyon tetszik némelyik válasz a kérdésemnél, de én nem tudok "legjobb válasz"-t jelölni.  

Teljesül a kívánságom, ha látok egy lehulló csillagot?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Ezotéria / Asztrológia

A következő egy héten a hulló csillagoké a főszerep.  

Szereted a "példabeszédeket"?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Ezotéria / Angyalok

Ha ismersz ilyeneket, oszd meg velük, kérlek. Köszönöm. Részlet, Anthony De Mello: A Madár Dala című művéből. Volt egyszer, egy nagyon Istenhívő ember. Példás életet élt, és meg volt győződve, hogy Isten mellette áll mindig. Történt egyszer, hogy hajótörést szenvedett, de nem esett pánikba, tudta, -Isten megmenti. ,Istenre várt. A hullámok elsodorták, a társak kötelet dobtak, nem fogadta el a segítséget, Istenre várt. Olyan messze került a roncstól, hogy helikoptert kellett küldeni, hogy ki tudják menteni, Ő nem fogadta el a ledobott létrát, Istenre várt. Elsüllyed, és meghalt. Miközben haláltusáját vívta, felkészült arra, hogy most nagyon beolvas az ígérgető Istennek. Amikor Isten elé került, nekitámadt, hogy miért nem mentette meg, amikor egész életében Istent szolgálta minden tettével. Isten végig hallgatta dühös kirohanását, majd kedvesen beszélni kezdett hozzá: - oda küldtem a társaidat, hogy húzzanak ki, - -bedobattam a kötelet, nem fogtad meg, - fél órát köröztettem a helikoptert, nem másztál fel a létrán, miért? Nos, fogadd el a feléd nyújtott kezet, mert semmi sem az, aminek látszik.  

Mennyire vagy rasszista? Kiket gyűlölsz?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Társadalom, tudomány, jog / Pszichológia

Jó lenne, ha a "miérteket" is megosztanád velünk.  

Mi a véleményed az őssejt kutatásról? És a botrányos terápiáról?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Egészség / Egészség-betegség

"Gyakran találkozunk azzal a kifejezéssel, hogy ”őssejt”. Valójában ez egy általános kategória, összefoglaló név, és fontos tudni, hogy mi rejlik a kifejezés mögött. Minden olyan sejt őssejt, ami osztódásra, önmaga megújítására képes, és képes differenciálódásra is, azaz utána át tud alakulni bizonyos, nem általános funkciójú sejtekké, illetve szövetekké."  

Miért csak egy pár láb nyoma van a homokban?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Kultúra, művészet, vallás / Vallás

Egyik éjszaka egy férfinek egy különös álma volt. Azt álmodta, hogy a tengerparton együtt sétál Istennel. A lábnyomok a férfi életútját ábrázolták. Az egyik pár lábnyom az övé, a másik Istené volt. Mikor a férfi életének az utolsó szakaszához ért, visszatekintett az egész életére. Azt vette észre, hogy életének legnehezebb időszakainál, csak egy pár lábnyom van a homokban, nem pedig kettő. A férfit nagyon nyugtalanította a dolog, így Istenhez fordult és ezt kérdezte: "Uram! Te azt ígérted, hogyha melletted döntök, akkor egész életemen át velem leszel. De ahogy végignézem az életemet, a legnehezebb időszakoknál csak egy pár lábnyomot látok. Én ezt nem értem! Miért éppen akkor hagytál magamra, amikor a legnagyobb szükségem volt rád!" Isten szelíd hangon így válaszolt: "Drága gyermekem, Én szeretlek téged, és soha nem hagynálak magadra! A legnagyobb megpróbáltatások és szenvedések ideje alatt valóban csak egy pár lábnyomot láthatsz. De ez csak azért van, mert akkor a karjaimban hordoztalak."  

Félsz a Nibirutól?

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Ezotéria / Asztrológia

http://209.85.135.132/search?q=cache:1H7Y8tQbU9gJ:www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/2012-avagy-dimenzovaltas/3075+nibiru,+istni+szf%C3%A9ra&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu&client=firefox-a 

"Hol találom Istent?" ...

Kelly kérdezte
több mint egy hónapja

Kultúra, művészet, vallás / Vallás

kérdésre egy válsz a sok közül Antony De Mello-tól. .. A kis hal. - Elnézését kérem-, mondta egyszer az óceánban az egyik hal a másiknak. – Ön idősebb és tapasztaltabb, mint én, ezért valószínűleg tudna nekem segíteni. Mondja már meg, hol találom meg az óceánt? Mindenütt keresem, de hiába. - Az óceán- mondta az öreg hal- az, amiben most is úszol. - Ez az? De hát ez csak víz. Amit én keresek, az az óceán, -mondta a fiatal hal, s elégedetlenül tovább úszott, hogy valahol másutt folytassa a keresést. Részlet, Anthony De Mello: A Madár Dala című művéből.  

Kérdezz te is!

Csak az email címed és a beceneved szükséges a regisztrációhoz!
Ne csak kérdezz, válaszolj is! Legyél Memo Profi!

Regisztráció »

Pontverseny állása

Kelly

4629 pont

itsze

3835 pont

Future

3787 pont

lajo

3499 pont

pamelacska1

2185 pont

Gergő

1655 pont

oregano

1567 pont

aranyoskám

1463 pont

torpilla

1432 pont

present

1425 pont

Online felhasználók

Jelenleg egy felhasználó sem érhető el.

RSS csatorna

 

regisztráció 20
kérdés beküldése -2
tiéd a legjobb válasz 4
kérdésedre legjobb választ jelölsz 1
kérdésre válaszolsz 1
szavazáson részt veszel 1
bejelentkezés (naponta) 1
más válaszát értékeled 1
+ szavazatot kap egy válaszod 1
ismerősöd regisztrál 3
szabályzattal ellentétes válasz -3